Før kvelden kommer (lydbok) av Michael Cunningham
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Michael Cunningham (forfatter), Anders T. Andersen (oppleser)

Før kvelden kommer lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
Peter og Rebecca Harris er midt i førtiårene, bor i Soho på Manhattan og er på høyden av sine karrierer i kulturlivet: Han er kunsthandler og hun er redaktør. De har en luftig loftsleilighet, datter i universitetsalderen i Boston og livlige venner. De er beundrede og misunnelsesverdige samtids-urbanister med all grunn, skulle man tro, til å være lykkelige. Så dukker Ethan opp. Han er Rebeccas yngre bror og kjent i familien som Mizzy. Av utseende forvekslende lik en ung utgave av Rebecca. En vak…
Lydbok 245,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Cunningham (forfatter), Kari Risvik (oversetter), Kjell Risvik (oversetter), Anders T. Andersen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 januar 2022
Lengde 7:49
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202751173
Peter og Rebecca Harris er midt i førtiårene, bor i Soho på Manhattan og er på høyden av sine karrierer i kulturlivet: Han er kunsthandler og hun er redaktør. De har en luftig loftsleilighet, datter i universitetsalderen i Boston og livlige venner. De er beundrede og misunnelsesverdige samtids-urbanister med all grunn, skulle man tro, til å være lykkelige. Så dukker Ethan opp. Han er Rebeccas yngre bror og kjent i familien som Mizzy. Av utseende forvekslende lik en ung utgave av Rebecca. En vakker, forførisk tjuetreåring med en fortid med narkotikaproblemer; forvillet, fortapt, på jakt etter en retning. Hans nærvær får Peter til å stille spørsmål ved sine kunstnere, deres arbeid, sin egen karriere - hele den verden han omhyggelig har konstruert. På samme måte som hans Pulitzer-prisvinnende og filmatiserte bok Timene, kaster Michael Cunninghams Før kvelden kommer et sensitivt lys over måten vi lever på i dag. Den får oss til å tenke over meningen med det skjønne, og kjærlighetens plass i våre liv.