Full spredning - en legeroman (lydbok) av Nina Lykke
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Nina Lykke (forfatter), Anne Ryg (innleser)

Full spredning lydbok

199,-
Elin har flyttet inn på legekontoret sitt, hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig dukket opp på Facebook, og som har snudd opp ned på alt. Elin vet at noe må løsne, men foreløpig sitter hun fast på kontoret, i en slags katatonisk tilstand. I kroken står plastskjelettet Tore og ler av henne. Og hjemme i rekkehuset sitter Aksel og ras…
Lydbok 199,- Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en legeroman
Forfattere Nina Lykke (forfatter), Anne Ryg (innleser)
Utgitt 1 november 2019
Lengde 7:37
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182258
Elin har flyttet inn på legekontoret sitt, hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig dukket opp på Facebook, og som har snudd opp ned på alt. Elin vet at noe må løsne, men foreløpig sitter hun fast på kontoret, i en slags katatonisk tilstand. I kroken står plastskjelettet Tore og ler av henne. Og hjemme i rekkehuset sitter Aksel og raser - med mindre han har lagt seg til med den fraskilte nabovenninnen Gro. "Full spredning" er en roman om selvinnsiktens forbannelser og fornektelsens velsignelser. Med denne boken flytter Nina Lykke grensene for hva en legeroman kan være.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

FULL SPREDNING

Elsker denne boken!

den bedned end

Knallgod!

Denne digget jeg! 😃

Herlig!!

Fantastisk og morsom bok!

Elsker denne boken. Har lest den før og måtte høre på den igjen👍

Sterk og god bok

Interessant og veldig godt skrevet om stort og smått i livet. Gjenkjennelig, trist og morsom.

En morsom og sårbar bok om å være voksen, om tapte illusjoner. Så nådeløst utleverende og troverdig at jeg vil vegre meg for å til fastlegen min i lang tid.

Kanskje den beste boken jeg har lest!