Jeg så henne den natten (lydbok) av Drago Jančar
Legg til i ønskeliste
Drago Jančar (forfatter), Christian Hestø (innleser), Anne Ryg (innleser), Axel Aubert (innleser), Fanny Vaager (innleser), Jan Martin Johnsen (innleser)

Jeg så henne den natten lydbok

159,-
Jeg så henne den natten er en roman om noen år i livet til den eksentriske adelskvinnen Veronika Zarnik. Vi får historien hennes fortalt gjennom fem forskjellige karakterer, som også snakker om seg selv, så vel som den urolige tiden før og under andre verdenskrig i Slovenia. Veronikas affære med ridelæreren Stevan er starten på en sterk historie om en ung kvinne som ønsker å distansere seg så mye som mulig fra krigen, fortsette å «bare leve». Hun forsvinner på mystisk vis. Viktige hendelser og …
Lydbok 159,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Drago Jančar (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter), Christian Hestø (innleser), Anne Ryg (innleser), Axel Aubert (innleser), Fanny Vaager (innleser), Jan Martin Johnsen (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 11 mars 2022
Lengde 7:25
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203269509
Jeg så henne den natten er en roman om noen år i livet til den eksentriske adelskvinnen Veronika Zarnik. Vi får historien hennes fortalt gjennom fem forskjellige karakterer, som også snakker om seg selv, så vel som den urolige tiden før og under andre verdenskrig i Slovenia. Veronikas affære med ridelæreren Stevan er starten på en sterk historie om en ung kvinne som ønsker å distansere seg så mye som mulig fra krigen, fortsette å «bare leve». Hun forsvinner på mystisk vis. Viktige hendelser og detaljer avdekkes også av Veronikas mor, den trofaste tjeneren Jozi, en tysk legevenn og den forræderiske Jeranek. Jeg så henne den natten er en roman om vennskap og svik, håp og skyld, om krig og fred og umulig kjærlighet.