Karibisk rulett (lydbok) av Gunnar Messel
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Gunnar Messel (forfatter), John Benteen (forfatter), Roger Opdal Paulsen (innleser)

Karibisk rulett (Sos #5) lydbok

149,-
Et nytt oppdrag for Robert Stacy og leiesoldatene i S.O.S. «Hun hadde tatt av seg de hvite plaggene og lå naken, bare dekket av sitt sorte skjørt, noen pinner og annet skrot. I hånden holdt hun sin Sterling kaliber .22, og hun var fast be.stemt på å skyte om hun ble oppdaget. I hennes tilfelle var det bedre å bli tatt død enn levende...» Serien om S.O.S. er skrevet av norske Gunnar Messel og ble en stor suksess da bøkene først ble utgitt på 1970- og 80-tallet. Det er 23 bøker i serien. Messel…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Gunnar Messel (forfatter), John Benteen (forfatter), Roger Opdal Paulsen (innleser), Gunnar Messel (oversetter)
Utgitt 17 desember 2023
Lengde 3:30
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Serie Sos
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242977281
Et nytt oppdrag for Robert Stacy og leiesoldatene i S.O.S. «Hun hadde tatt av seg de hvite plaggene og lå naken, bare dekket av sitt sorte skjørt, noen pinner og annet skrot. I hånden holdt hun sin Sterling kaliber .22, og hun var fast be.stemt på å skyte om hun ble oppdaget. I hennes tilfelle var det bedre å bli tatt død enn levende...» Serien om S.O.S. er skrevet av norske Gunnar Messel og ble en stor suksess da bøkene først ble utgitt på 1970- og 80-tallet. Det er 23 bøker i serien. Messel var en globetrotter som bodde store deler av livet i Afrika. Han la handlingen i bøkene til steder han kjente godt.