Klubben for lykkelige avslutninger (lydbok) av Caroline Säfstrand
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Caroline Säfstrand (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)

Klubben for lykkelige avslutninger lydbok

79,- Veil. pris: 179,-Spar: 100,-
En varm roman om å gå seg vill i livet, og finne veien tilbake gjennom nye vennskap. Cecilia har mistet mannen sin altfor tidlig, Lisbeth innser at livet hennes har stagnert og Ivy går rundt og uroer seg for alt mulig hele tiden. Disse tre ulike kvinnene befinner seg ved et veiskille i livet, da de finner en reklamelapp på bilen sin med invitasjon til skrivekurset «Klubben for lykkelige avslutninger». De treffes en gang i uken og hemmeligheter fra fortiden nøstes opp. Skritt for skritt lærer…
Lydbok 79,- Ebok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Caroline Säfstrand (forfatter), Kari Engen (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (innleser)
Utgitt 13 desember 2023
Lengde 8:56
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234718014
En varm roman om å gå seg vill i livet, og finne veien tilbake gjennom nye vennskap. Cecilia har mistet mannen sin altfor tidlig, Lisbeth innser at livet hennes har stagnert og Ivy går rundt og uroer seg for alt mulig hele tiden. Disse tre ulike kvinnene befinner seg ved et veiskille i livet, da de finner en reklamelapp på bilen sin med invitasjon til skrivekurset «Klubben for lykkelige avslutninger». De treffes en gang i uken og hemmeligheter fra fortiden nøstes opp. Skritt for skritt lærer de seg å elske, leve og le igjen. Men kommer de til å klare å lage sin egen lykkelige slutt?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales!

En god bok som skildrer det vakre, såre og humoristiske ved livet. Men uten å bli kjedelig. Jeg koste meg veldig med denne boken.