Passasjeren (lydbok) av Cormac McCarthy
Legg til i ønskeliste
Cormac McCarthy (forfatter), Fanny Vaager (innleser), Thorbjørn Harr (innleser)

Passasjeren (Bobby og Alicia Western #1) lydbok

429,-
(1)
TERNINGKAST 6 - Andreas Wiese, Dagbladet. Slagferdig epos om maskulinitet, krig, død, tap og skjønnhet fra en av de største amerikanske forfatterne i vår tid. Mississippi, 1980: Klokken tre om natten ikler Bobby Western seg våtdrakt og dykker ned i et mørkt hav. I et styrtet fly på havbunnen ser han ni døde passasjerer fastspent i setene, med flytende hår og tomme blikk. Den tiende passasjeren og flyets svarte boks er borte. Etter dette hjemsøkes Bobby Western av politimenn og myndigheter, a…
Lydbok 429,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Cormac McCarthy (forfatter), Knut Ofstad (oversetter), Fanny Vaager (innleser), Thorbjørn Harr (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 november 2022
Lengde 14:45
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205577039
TERNINGKAST 6 - Andreas Wiese, Dagbladet. Slagferdig epos om maskulinitet, krig, død, tap og skjønnhet fra en av de største amerikanske forfatterne i vår tid. Mississippi, 1980: Klokken tre om natten ikler Bobby Western seg våtdrakt og dykker ned i et mørkt hav. I et styrtet fly på havbunnen ser han ni døde passasjerer fastspent i setene, med flytende hår og tomme blikk. Den tiende passasjeren og flyets svarte boks er borte. Etter dette hjemsøkes Bobby Western av politimenn og myndigheter, av spøkelset etter faren som var med på oppfinnelsen av atombomben, og ikke minst av kjærligheten til søsteren som mistet forstanden. En av de største amerikanske forfatterne i vår tid, Cormac McCarthy, er endelig tilbake med en kompleks, dyp og elegant roman. Med Passasjeren leverer han nok et slagferdig epos om maskulinitet, krig, død, tap og skjønnhet. Boken utgis samtidig i Norge som i USA og England.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Styr unna!

Forferdelig dårlig skrevet, virrer mellom fortid og nåtid, mellom forskjellige mennesker og dyrevesner som holder utrolige kjedelige, meningsløse dialoger som ikke gir noen mening. Jeg forsøkte virkelig, leste mange sider, men ga til slutt opp.

Knut

Hvordan kan man gi denne boken en sekser? Hovedpersonen Western er dykker og vi tas med på 3 dykkeroppdrag som er temmelig uklare,men ellers er boken full av dialoger mellom han og hans avdøde kones demoner i et språk som bare kan forklares med at oversettelsen fra amerikansk har vært utfordrende.