Takk, bare bra (lydbok) av Stian Hjelvin Andersen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Stian Hjelvin Andersen (forfatter), Cathrin Gram (innleser)

Takk, bare bra (Familien Löwborg #2) lydbok

349,-
Utad har familien Löwborg alt - penger, suksess og makt. Bente flykter til hytta i Kragerø etter den skandaløse avslutningen på bursdagsfeiringen i Antibes. Da hun endelig kommer hjem til Oslo etter sommeren, later hun som om ingenting har skjedd. Hun inviterer til det årlige hummerlaget, sørger for at alt er på stell og gjenopptar kontakten med barn og barnebarn. Men alt går ikke som planlagt. Erik insisterer på å skilles, og nok en gang mister Bente fotfestet. Hvordan skal hun klare å samle f…
Lydbok 349,- Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Stian Hjelvin Andersen (forfatter), Cathrin Gram (innleser)
Forlag Pitch forlag
Utgitt 3 juni 2024
Lengde 7:51
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234718717
Utad har familien Löwborg alt - penger, suksess og makt.

Bente flykter til hytta i Kragerø etter den skandaløse avslutningen på bursdagsfeiringen i Antibes. Da hun endelig kommer hjem til Oslo etter sommeren, later hun som om ingenting har skjedd. Hun inviterer til det årlige hummerlaget, sørger for at alt er på stell og gjenopptar kontakten med barn og barnebarn.

Men alt går ikke som planlagt. Erik insisterer på å skilles, og nok en gang mister Bente fotfestet. Hvordan skal hun klare å samle familien Löwborg igjen? Og er Erik troende til å avsløre familiens mørkeste hemmelighet?

Hva skjer når fasaden sprekker? Hvor langt er du villig til å gå for å opprettholde den? Og kan lykke egentlig kjøpes for penger?