Toner av kjærlighet og krig (lydbok) av Santa Montefiore
Legg til i ønskeliste
Santa Montefiore (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Toner av kjærlighet og krig (Slottskrønikene #1) lydbok

179,-
(3)
Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets h…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Santa Montefiore (forfatter), Eva Ulven (oversetter), Silje Storstein (oppleser)
Utgitt 4 juli 2022
Lengde 16:50
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234711664
Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter... Dette er den første boken i Santa Montefiores bestselgende og gripende nye trilogi: Slottskrønikene.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Forviklinger, idealisme og mot

.

Toner av kjærlighet.Slottets hemmelighet.Slottets døtre

Dersom du liker forfattere som Lucinda Riley og Sarha Lark, vil denne forfatteren garantert falle i smak. Santa Montefiore skriver med en innlevelse og kjærlighet slik at du fort blir revet med i handlingen. Denne trilogien har vært vanskelig å legg fra seg. Anbefales på det varmeste.

Toner av kjærlighet og fred