Tvillingenes dagbok (lydbok) av Agota Kristof
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Agota Kristof (forfatter), Gisken Armand (innleser)

Tvillingenes dagbok (Claus og Lucas #1) lydbok

239,-
Det er krig, og for å slippe nøden i storbyen blir to unge brødre sendt til sin bestemor på landet. En bestemor som er avskyelig, møkkete og ondskapsfull, som lærer dem at livet er hardt. For å overleve krigens grusomhet, sørger brødrene for at de tåler fysisk og psykisk smerte. De lærer seg å være hensynsløse, harde, milde og hjelpsomme alt etter som situasjonen krever det. I en prosa som er tilsynelatende enkel og helt ribbet for effekter meisler Agota Kristof ut sitt uforglemmelige portrett …
Lydbok 239,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Agota Kristof (forfatter), Willy Flock (oversetter), Gisken Armand (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 april 2020
Lengde 3:04
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202654351
Det er krig, og for å slippe nøden i storbyen blir to unge brødre sendt til sin bestemor på landet. En bestemor som er avskyelig, møkkete og ondskapsfull, som lærer dem at livet er hardt. For å overleve krigens grusomhet, sørger brødrene for at de tåler fysisk og psykisk smerte. De lærer seg å være hensynsløse, harde, milde og hjelpsomme alt etter som situasjonen krever det. I en prosa som er tilsynelatende enkel og helt ribbet for effekter meisler Agota Kristof ut sitt uforglemmelige portrett av to barns oppvekst under de aller vanskeligste omstendigheter. Tvillingenes dagbok er et tidløst storverk i europeisk 1900-tallslitteratur.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En av de desidert beste bøkene jeg har lest i år. Grusom og uforglemmelig roman om krig, brutalitet og søskenskap.

Årets beste bok?

Tvillingenes dagbok er kanskje en av de beste bøkene jeg har lest i år. Det er en gammel klassiker fra 70-tallet som har blitt gitt ut på nytt. Kristof skriver godt og skildrer livet gjennom krigen sett gjennom et tvillingpars øyne. Hva må man gjøre for å overleve grusomhetene?