Ulvene fra evighetens skog - roman (lydbok) av Karl Ove Knausgård
Legg til i ønskeliste
Karl Ove Knausgård (forfatter), Christoffer Staib (oppleser), Jan Martin Johnsen (oppleser), Espen Sandvik (oppleser), Kristine Rui Slettebakken (oppleser), Anna Bache-Wiig (oppleser)

Ulvene fra evighetens skog (Morgenstjernen #2) lydbok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(3)
«Ulvene fra evighetens skog» er en frittstående fortsettelse av fjorårets roman «Morgenstjernen». «Ulvene fra evighetens skog» åpner i 1986. Det er regjeringskrise i Norge, og en atomreaktor langt borte i Tsjernobyl har eksplodert. Syvert Løyning, en ung mann på tyve år, vender hjem fra militæret til sin mor og bror i huset deres utenfor en større by på Sørlandet. En natt drømmer han om sin døde far. Det er som om faren vil ham noe. Men hva? Han begynner å undersøke det som ligger igjen ette…
Lydbok 179,- Ebok 201,-

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Karl Ove Knausgård (forfatter), Christoffer Staib (oppleser), Jan Martin Johnsen (oppleser), Espen Sandvik (oppleser), Kristine Rui Slettebakken (oppleser), Anna Bache-Wiig (oppleser)
Forlag Oktober
Utgitt 9 desember 2021
Lengde 24:26
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788249524518
«Ulvene fra evighetens skog» er en frittstående fortsettelse av fjorårets roman «Morgenstjernen». «Ulvene fra evighetens skog» åpner i 1986. Det er regjeringskrise i Norge, og en atomreaktor langt borte i Tsjernobyl har eksplodert. Syvert Løyning, en ung mann på tyve år, vender hjem fra militæret til sin mor og bror i huset deres utenfor en større by på Sørlandet. En natt drømmer han om sin døde far. Det er som om faren vil ham noe. Men hva? Han begynner å undersøke det som ligger igjen etter faren. Sporene leder til Sovjetunionen. Romanens andre del foregår i Russland i vår tid. Vi møter biologen Alevtina som en helg drar til Samara sammen med sin sønn for å feire farens åttiårsdag. Som ung stilte Alevtina de helt store spørsmålene, som hvor livet kommer fra og hva det egentlig er. Disse dagene har hun mer enn nok med sitt eget liv - forholdet til sønnen, og til faren, som hun alltid har vært nært knyttet til. Vi møter også hennes venninne Vasilisa, en poet som skriver en bok om et særegent og gammelt trekk ved den russiske kulturen: troen på evig liv. «Ulvene fra evighetens skog» er en suggestiv og dypt engasjerende roman som utvider utforskningen av den tiltakende apokalyptiske situasjonen som ble beskrevet i Karl Ove Knausgårds forrige roman, «Morgenstjernen».
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En fryd å lese! Særlig Syver ble jeg riktig glad i.