Elskede barn (lydbok) av Jeanette Semb
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jeanette Semb (forfatter), Kikki Stormo (innleser)

Elskede barn (Familien på Villa Solgry #15) lydbok

179,-
Letingen etter Dina og Williams bortadopterte datter tar til for alvor. Den eneste ledetråden de har, er at familien befinner seg i Moss. Men Stian har også denne informasjonen. Han er fremdeles på frifot, og Dina frykter at han har satt seg fore å bruke datteren som pressmiddel for å få Dina tilbake. Hanna har fått nok av ektemannens væremåte, og tatt med seg barna og søkt tilflukt hos venninnen Bodil på Hankø. Reiser de…
Lydbok 179,- Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jeanette Semb (forfatter), Kikki Stormo (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 19 juni 2024
Lengde 4:22
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Nummer i serie 15
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202847630

Letingen etter Dina og Williams bortadopterte datter tar til for alvor. Den eneste ledetråden de har, er at familien befinner seg i Moss. Men Stian har også denne informasjonen. Han er fremdeles på frifot, og Dina frykter at han har satt seg fore å bruke datteren som pressmiddel for å få Dina tilbake. Hanna har fått nok av ektemannens væremåte, og tatt med seg barna og søkt tilflukt hos venninnen Bodil på Hankø. Reiser de tilbake, vet hun at Ludvig kommer til å være rasende og full av hevnlyst. Og hun vet også at han har noe på henne som virkelig vil svi dersom det kommer ut. Men så skjer det et dødsfall i familien.
– Det har hendt noe på Villa Solgry, Hanna, sa Bodil da hun hadde lukket døren bak seg. – Hva er det som har hendt? Hanna tenkte med det samme på Margot, at det måtte ha med henne å gjøre. Hun hadde jo vært innlagt på sykehuset i flere dager nå. Var hun død?