Kaninjakten (lydbok) av Ida Sandaas Skjelbakken
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ida Sandaas Skjelbakken (forfatter), Ida S. Skjelbakken (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser), Ukjent (oppleser)

Kaninjakten (Nattergalen #7) lydbok

69,- Veil. pris: 149,-Spar: 80,-
(2)
Andor leter fortvilet etter søsteren, men snart går det opp for ham hva som har skjedd. Han kjente hvordan det kokte i hodet, og hjertet hamret. Det var som om han befant seg et sted mellom drøm og virkelighet - eller mareritt og virkelighet. Etter å ha lett så lenge etter søsteren og forsøkt å forestille seg hva som kunne ha skjedd med henne, og så dette ... Han klarte ikke å holde tankene klare og begripe hva som foregikk. Jakten ... Var det henne de jaktet på? Linde får en skremmende, men sa…
Lydbok 69,- Ebok 109,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ida Sandaas Skjelbakken (forfatter), Ida S. Skjelbakken (forfatter), Kjersti Borchgrevink Maagerø (oppleser), Ukjent (oppleser)
Utgitt 26 desember 2020
Lengde 6:27
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Serie Nattergalen
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284194707
Andor leter fortvilet etter søsteren, men snart går det opp for ham hva som har skjedd. Han kjente hvordan det kokte i hodet, og hjertet hamret. Det var som om han befant seg et sted mellom drøm og virkelighet - eller mareritt og virkelighet. Etter å ha lett så lenge etter søsteren og forsøkt å forestille seg hva som kunne ha skjedd med henne, og så dette ... Han klarte ikke å holde tankene klare og begripe hva som foregikk. Jakten ... Var det henne de jaktet på? Linde får en skremmende, men samtidig betydningsfull oppgave. Er hun klar for den?