Mellom to menn (lydbok) av Ellinor Rafaelsen
Legg til i ønskeliste

Mellom to menn (Amulettens kraft #15) lydbok

179,-
- Skammer du deg over din bakgrunn? Sigurd så på henne med et blikk fullt av anklager og beskyldninger. Dette bar helt galt av sted. – Hvorfor ble ingen hjemme invitert i bryllupet ditt? spurte han hardt. – Hvorfor skriver du ikke til dem som venter på brev?Jenny klarte ikke lenger å holde tårene tilbake. – Du har helt rett, Sigurd, Jeg har oppført meg dårlig … - Hvor ofte har du tenkt på meg? Hver gang du smilte til fotografene ved din manns side? Tenkte du: Jeg håper Sigurd ser dette? Han vil…
Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ellinor Rafaelsen (forfatter), Hanna Børseth Rønningen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 29 oktober 2021
Lengde 6:10
Sjanger Skjønnlitteratur, Romanserier
Nummer i serie 15
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202707828

- Skammer du deg over din bakgrunn? Sigurd så på henne med et blikk fullt av anklager og beskyldninger. Dette bar helt galt av sted. – Hvorfor ble ingen hjemme invitert i bryllupet ditt? spurte han hardt. – Hvorfor skriver du ikke til dem som venter på brev?
Jenny klarte ikke lenger å holde tårene tilbake. – Du har helt rett, Sigurd, Jeg har oppført meg dårlig … - Hvor ofte har du tenkt på meg? Hver gang du smilte til fotografene ved din manns side? Tenkte du: Jeg håper Sigurd ser dette? Han ville gå. Jenny fikk panikk. Han kunne ikke forlate henne slik. - Sigurd … Hun grep hånden hans igjen. – Ikke dra … Han så kaldt på henne. – Hva skal jeg bli her for? For å studere din vellykkethet på nært hold? Eller for å være ditt lille leketøy på si? - Sigurd … ikke si sånt? Du vet like godt som jeg … Du og jeg … - En gang var det oss, Jenny, avbrøt han henne hardt. – Vi var unger den gang. Det er vi ikke lenger. Vi er voksne, og har sluttet å leke.