Morgen på Jalna (lydbok) av Mazo De la Roche
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mazo De la Roche (forfatter), Mazo de la Roche (forfatter), Synnøve Fossum Eriksen (oppleser)

Morgen på Jalna (Jalna #2) lydbok

149,-
(1)
De seksten bindene i serien om livet og menneskene på herregården Jalna er blitt kalt verdens mest populære underholdningsromaner. Livfullt og med dyp hengivenhet for hver enkelt av sine personer, forteller Mazo De la Roche om den stridbarem livskraftige og fargerike Whiteoak-slekten, fra deres første tid på herregården Jalna for mer enn hundre år siden, og frem til våre dager. Konflikter og idyll, steile temperamenter og varm kjærlighet, alltid med en underliggende følelse av lijalitet mot fa…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mazo De la Roche (forfatter), Mazo de la Roche (forfatter), Liv Malling (oversetter), Synnøve Fossum Eriksen (oppleser)
Utgitt 6 desember 2021
Lengde 7:16
Sjanger Romanserier, Skjønnlitteratur
Serie Jalna
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284195988
De seksten bindene i serien om livet og menneskene på herregården Jalna er blitt kalt verdens mest populære underholdningsromaner. Livfullt og med dyp hengivenhet for hver enkelt av sine personer, forteller Mazo De la Roche om den stridbarem livskraftige og fargerike Whiteoak-slekten, fra deres første tid på herregården Jalna for mer enn hundre år siden, og frem til våre dager. Konflikter og idyll, steile temperamenter og varm kjærlighet, alltid med en underliggende følelse av lijalitet mot familie og generasjoner, går som en rød tråd gjennom generasjoners liv på Jalna.