Den glemte kokeboken (lydbok) av Christoffer Holst
Legg til i ønskeliste
Christoffer Holst (forfatter), Hanna Trondalen (innleser)

Den glemte kokeboken (Ny feelgood #6) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Velsmakende feelgood-lyd om familiehemmeligheter og nye muligheter. Max Nyström er en anerkjent restaurantkritiker, men ingen vet at han fikk sparken fra avisen han jobber for, og at han må flytte inn i tantens studio. Max sin nysgjerrighet vekkes når han finner en gammel samling oppskrifter i studioets bokhylle, skrevet av sin egen mor. Hun som forsvant sporløst for over tretti år siden. På slutten av 80-tallet forlater unge Kicki Nyström Västervik til storbyen. Hun har fått jobb på bistroen "…
Lydbok 262,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Christoffer Holst (forfatter), Maren Barlien (oversetter), Maren Barlien Guntvedt (oversetter), Hanna Trondalen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 februar 2023
Lengde 9:00
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Serie Ny feelgood
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202775186
Velsmakende feelgood-lyd om familiehemmeligheter og nye muligheter. Max Nyström er en anerkjent restaurantkritiker, men ingen vet at han fikk sparken fra avisen han jobber for, og at han må flytte inn i tantens studio. Max sin nysgjerrighet vekkes når han finner en gammel samling oppskrifter i studioets bokhylle, skrevet av sin egen mor. Hun som forsvant sporløst for over tretti år siden. På slutten av 80-tallet forlater unge Kicki Nyström Västervik til storbyen. Hun har fått jobb på bistroen "Lilla Champen", og trives med å være en del av storbyens pulserende liv. Men herligheten er kort, og livet tar snart en uventet vending. Samtidig som Max begynner å lete etter sin savnede mor, blir han kjent med servitøren Olga. Sammen begynner de å borre seg ned i mysteriet, men veien til sannheten blir både vanskelig og emosjonell.