Der vi hører hjemme (lydbok) av Emily Giffin
Legg til i ønskeliste
Emily Giffin (forfatter), Kjærsti Odden Skjeldal (innleser), Kristine Rui Slettebakken (innleser)

Der vi hører hjemme lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Marian Caldwell er en 36 år gammel tv-produsent som nærmest lever et drømmeliv i New York. Hun har en strålende karriere, lekker leilighet og trofast kjæreste. Men en kveld banker det på døren, og utenfor står en ung jente med redde øyne, svarte boots og en diger ryggsekk. «Jeg tror du er moren min,» sier hun. Fra det øyeblikket den usikre, men tilsynelatende tøffe tenåringsjenta Kirby dukker opp i Marians …
Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Emily Giffin (forfatter), Sigrid Grande (oversetter), Kjærsti Odden Skjeldal (innleser), Kristine Rui Slettebakken (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 3 september 2023
Lengde 11:42
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202811532

Marian Caldwell er en 36 år gammel tv-produsent som nærmest lever et drømmeliv i New York. Hun har en strålende karriere, lekker leilighet og trofast kjæreste. Men en kveld banker det på døren, og utenfor står en ung jente med redde øyne, svarte boots og en diger ryggsekk. «Jeg tror du er moren min,» sier hun. Fra det øyeblikket den usikre, men tilsynelatende tøffe tenåringsjenta Kirby dukker opp i Marians liv, snus hennes perfekte, trygge verden på hodet. Minnene om den første kjærligheten vekkes til live, og både Kirby og Marian har en lang reise foran seg for å finne ut hvor de hører hjemme.