Ment for hverandre (lydbok) av Emily Giffin
Legg til i ønskeliste
Emily Giffin (forfatter), Jan Martin Johnsen (innleser), Charlotte Grundt (innleser)

Ment for hverandre lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
Kingsley-familien er nærmest kongelig for amerikanerne - elsket for sitt militære heltemot, politiske engasjement og sin uovertrufne eleganse. I 1967, etter at Joseph S. Kingsley, jr. blir drept i en tragisk ulykke, arver den karismatiske sønnen familiens renomme, både på godt og vondt. Men Joe III er en fri sjel - og litt hensynsløs. Til tross for de aller beste intensjoner, har han problemer med å oppfylle forventningene som stilles til ham av en hel nasjon, så vel som forventningene til sin …
Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Emily Giffin (forfatter), Anne Marie Stamnestrø (oversetter), Jan Martin Johnsen (innleser), Charlotte Grundt (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 oktober 2023
Lengde 9:44
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202797874
Kingsley-familien er nærmest kongelig for amerikanerne - elsket for sitt militære heltemot, politiske engasjement og sin uovertrufne eleganse. I 1967, etter at Joseph S. Kingsley, jr. blir drept i en tragisk ulykke, arver den karismatiske sønnen familiens renomme, både på godt og vondt. Men Joe III er en fri sjel - og litt hensynsløs. Til tross for de aller beste intensjoner, har han problemer med å oppfylle forventningene som stilles til ham av en hel nasjon, så vel som forventningene til sin krevende mor, Dottie. Samtidig er det ingen som har forventet noe som helst av Cate Cooper. Hun vokste opp farløs - og da moren gifter seg med en voldelig mann, blir Cate tvunget til å klare seg selv. Etter å ha blitt oppdaget av en modellspeider som 16-åring, forstår Cate at utseendet hennes kan være hennes eneste vei ut og muligheten til et bedre liv. Snart stråler Cates vakre ansikt fra magasiner og reklameplakater. Likevel føler hun seg som en posør, en som ikke har noe å gjøre i en verden hun egentlig aldri har tilhørt. Da Joe og Cate tilfeldigvis treffes en ettermiddag, er forbindelsen mellom dem umiddelbar og intens. Men kan forholdet deres overleve rampelyset og den såkalte Kingsley-forbannelsen?