Midnattsløftet (lydbok) av Lucy Diamond
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lucy Diamond (forfatter), Rudy Claes (innleser)

Midnattsløftet lydbok

149,-
(4)
Tør du følge drømmen din? Gemma og Spencer er det mest harmoniske og lykkelige paret i vennekretsen, de som alltid ser ut til å holde romantikken levende - selv i grå hverdager. Oppussing og en dramatisk ulykke setter allikevel forholdet på prøve. Cailtlin har flyttet tilbake til barndomshjemmet etter morens død. En gammel flamme og morens skjulte hemmelighet gjør at Caitlin må finne ut av hvem hun egentlig er. Som PR-ansvarlig er Saffron vant til å håndtere krevende klienter. Men denne gan…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucy Diamond (forfatter), Aleksander Melli (oversetter), Rudy Claes (innleser)
Utgitt 4 januar 2021
Lengde 11:24
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242186096
Tør du følge drømmen din? Gemma og Spencer er det mest harmoniske og lykkelige paret i vennekretsen, de som alltid ser ut til å holde romantikken levende - selv i grå hverdager. Oppussing og en dramatisk ulykke setter allikevel forholdet på prøve. Cailtlin har flyttet tilbake til barndomshjemmet etter morens død. En gammel flamme og morens skjulte hemmelighet gjør at Caitlin må finne ut av hvem hun egentlig er. Som PR-ansvarlig er Saffron vant til å håndtere krevende klienter. Men denne gangen har hennes egne problemer fått henne til å flykte fra London for å få en tenkepause på landet. De tre treffes på nyttårsfest hos Gemma. Sjampanjen flommer og inspirert av kinesiske lykkekaker setter de opp nyttårsforsettene sine. Tør de satse for å nå drømmen sin? En sjarmerende og rørende fortelling om vennskap og nye muligheter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En skikkelig go’ bok!

Dette er Chicklit på sitt beste. Forfatteren leverer igjen. Du kommer til og humre og le deg gjennom boken. Samtidig er det masse alvor og pussige situasjoner som du kan kjenne deg igjen i. En god bok som trygt kan anbefales.