Run, Rose, run (lydbok) av Dolly Parton
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Dolly Parton (forfatter), James Patterson (forfatter), Maria Sand (oppleser)

Run, Rose, run lydbok

376,- Veil. pris: 429,-Spar: 53,-
(1)
Run, Rose, Run av Dolly Parton og James Patterson er en storslagen, romantisk spenningsroman om en ung sangerinnes store drømmer, farlige fortid og mot til å ofre alt for å overleve. AnnieLee er en kommende stjerne som synger om sin vanskelige fortid. Hun er også på rømmen. Hennes største drøm er å slå gjennom som artist i Nashville. Men det er nettopp i denne byen at fortiden truer med å innhente og ødelegge henne. Akkurat idet hun er i ferd med å gi opp, tar en av de største countrystjernene …
Lydbok 376,- Ebok 288,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Dolly Parton (forfatter), James Patterson (forfatter), Linda Marie Vikaune (oversetter), Maria Sand (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 november 2022
Lengde 10:20
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202783785
Run, Rose, Run av Dolly Parton og James Patterson er en storslagen, romantisk spenningsroman om en ung sangerinnes store drømmer, farlige fortid og mot til å ofre alt for å overleve. AnnieLee er en kommende stjerne som synger om sin vanskelige fortid. Hun er også på rømmen. Hennes største drøm er å slå gjennom som artist i Nashville. Men det er nettopp i denne byen at fortiden truer med å innhente og ødelegge henne. Akkurat idet hun er i ferd med å gi opp, tar en av de største countrystjernene henne under sin vinger. Sakte, men sikkert begynner AnnieLee på sin vei mot toppen, men hele tiden truer en sjalu og hevngjerrig mann i bakgrunnen.