Svigermødre uten grenser (lydbok) av Anna Jansson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anna Jansson (forfatter), Ågot Sendstad (oppleser)

Svigermødre uten grenser (Ny feelgood #3) lydbok

399,-
Angelika og hennes søstre driver hver sin frisørsalong på Gotland, men under overflaten pågår en annen virksomhet: Å hjelpe mennesker med å finne kjærligheten. Akkurat hvem du havner ved siden av på Salong d'Amour er ikke tilfeldig - det er et arrangert møte. For det er aldri for sent å finne kjærligheten her i livet. I eventyrene er stemødrene alltid onde, men i det virkelige liv er det svigermødrene man skal passe seg for, tenker Angelika Lagermark i sine mørkeste stunder. For et halvt år sid…
Lydbok 399,- Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anna Jansson (forfatter), Maren Barlien (oversetter), Maren Barlien Guntvedt (oversetter), Ågot Sendstad (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 26 november 2022
Lengde 11:03
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Serie Ny feelgood
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202780654
Angelika og hennes søstre driver hver sin frisørsalong på Gotland, men under overflaten pågår en annen virksomhet: Å hjelpe mennesker med å finne kjærligheten. Akkurat hvem du havner ved siden av på Salong d'Amour er ikke tilfeldig - det er et arrangert møte. For det er aldri for sent å finne kjærligheten her i livet. I eventyrene er stemødrene alltid onde, men i det virkelige liv er det svigermødrene man skal passe seg for, tenker Angelika Lagermark i sine mørkeste stunder. For et halvt år siden fanget hun en brudebukett, og spørsmålet om ekteskap dukket opp, men Angelika er i tvil. Er Magnus rette mann å leve med? Hans mamma Judith er definitivt ikke det. Livet er ikke enkelt. Angelika fikk aldri de barna hun lengtet etter. Men når hun blir kjent med lille Folke, får hun muligheten til å bli en viktig voksenperson i hans liv. Folke rammes av nyresvikt og trenger en ny nyre. Men hvordan finner man en passende donor? Og hva svarer man et barn som stiller alvorlige spørsmål om døden?