Besøk fra fortiden (lydbok) av Katherine Webb
Legg til i ønskeliste
Katherine Webb (forfatter), Emilie Stoesen Christensen (oppleser)

Besøk fra fortiden lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(4)
Liv Molyneaux' far Martin er sporløst forsvunnet. Liv tror ikke på politiets teori om at han har tatt sitt eget liv, og da hun flytter inn i huset hans i Bristol, begynner hun å lete etter svar på hva som kan ha skjedd. Samtidig bærer Liv på sorgen over et barn som aldri ble født, og når hun vekkes gjentatte ganger om natten av merkelige lyder fra en baby som gråter, blir hun redd hun er i ferd med å miste fatningen. Er dette bare en del av fantasien, eller er det noe mer? Noe som ikke kan f…
Lydbok 332,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Katherine Webb (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Emilie Stoesen Christensen (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 22 desember 2021
Lengde 15:40
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205560512
Liv Molyneaux' far Martin er sporløst forsvunnet. Liv tror ikke på politiets teori om at han har tatt sitt eget liv, og da hun flytter inn i huset hans i Bristol, begynner hun å lete etter svar på hva som kan ha skjedd. Samtidig bærer Liv på sorgen over et barn som aldri ble født, og når hun vekkes gjentatte ganger om natten av merkelige lyder fra en baby som gråter, blir hun redd hun er i ferd med å miste fatningen. Er dette bare en del av fantasien, eller er det noe mer? Noe som ikke kan forklares? Den bestselgende forfatteren Katherine Webb belyser store tema som morskap og fattigdom i sin nyeste roman. Samtidig tematiserer hun den skjøre balansen som oppstår mellom sorg og vanvidd når virkeligheten blir for tøff, alt pakket inn i et intenst og tankevekkende mysterium fra fortiden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En merkelig bok….

Denne boken svever mellom fortid og nåtid, i blandet en merkelig blanding av synskhet og mennesker på randen av galskap. En skuffelse av en bok skrevet av en forfatter som jeg har likt godt. Denne kan du godt styre unna. Eller i det minste låne den på biblioteket så du ikke kaster bort pengene dine.