Bildet av Dorian Gray (lydbok) av Oscar Wilde
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Oscar Wilde (forfatter), Paul Mai-The Duc (innleser)

Bildet av Dorian Gray lydbok

149,-
«Bildet av Dorian Gray» er en klassiker, som kunstnerportrett og som Oscar Wildes forkledde selvbiografi. Boken skildrer Dorian Gray som en vakker, ung mann i London. Utskeielsene hans setter merker på portrettet som kunstneren Basil Hallward har malt av ham. Portrettet eldes, mens han selv forblir ung og vakker. Livet hans utvikler seg mer og mer til en dobbelttilværelse. Vi følger Dorian Gray som blir mer lik et monster etter som årene går. Når han til slutt ønsker å bryte pakten han inngikk…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Oscar Wilde (forfatter), Ragnar Kvam (oversetter), Paul Mai-The Duc (innleser), Minor Majority (musikkgruppe) (annet), Majority Minor (annet), Minor Majority (annet)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 9:08
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242135551
«Bildet av Dorian Gray» er en klassiker, som kunstnerportrett og som Oscar Wildes forkledde selvbiografi. Boken skildrer Dorian Gray som en vakker, ung mann i London. Utskeielsene hans setter merker på portrettet som kunstneren Basil Hallward har malt av ham. Portrettet eldes, mens han selv forblir ung og vakker. Livet hans utvikler seg mer og mer til en dobbelttilværelse. Vi følger Dorian Gray som blir mer lik et monster etter som årene går. Når han til slutt ønsker å bryte pakten han inngikk som ung, går det ikke helt slik han ønsker. Romanen er et mesterverk i psykologisk innsikt og beretterkunst.