Den japanske elskeren (lydbok) av Isabel Allende
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Isabel Allende (forfatter), Nina Woxholtt (oppleser)

Den japanske elskeren lydbok

189,- Veil. pris: 379,-Spar: 190,-
(6)
Hemmelig kjærlighet som strekker seg over generasjoner og kontinenter, i krig og fred. Unge Alma Belasca blir i 1939 sendt fra et Polen i nazismens skygge til sin velstående onkel og tante i San Francisco. Her treffer hun Ichme, den stillferdige sønnen til familiens japanske gartner. Uten at noen omkring dem merker det, gryr en øm kjærlighet mellom Alma og Ichme, men etter japanernes angrep på Pearl Harbor blir de to brutalt revet fra hverandre. Flere tiår senere, da Almas lange og begive…
Lydbok 189,- Ebok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Isabel Allende (forfatter), Kari Risvik (oversetter), Kjell Risvik (oversetter), Nina Woxholtt (oppleser)
Utgitt 18 april 2016
Lengde 10:04
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162977
Hemmelig kjærlighet som strekker seg over generasjoner og kontinenter, i krig og fred. Unge Alma Belasca blir i 1939 sendt fra et Polen i nazismens skygge til sin velstående onkel og tante i San Francisco. Her treffer hun Ichme, den stillferdige sønnen til familiens japanske gartner. Uten at noen omkring dem merker det, gryr en øm kjærlighet mellom Alma og Ichme, men etter japanernes angrep på Pearl Harbor blir de to brutalt revet fra hverandre. Flere tiår senere, da Almas lange og begivenhetsrike liv går mot slutten, blir pleieren Irina kjent med den eldre kvinnen og barnebarnet hennes, Seth. Sammen finner Irina og Seth en rekke mystiske gaver og brev som er blitt sendt til Alma i årenes løp. I «Den japanske elskeren» utforsker Allende spørsmål knyttet til identitet, tap og forsoning. Forfatteren av Åndenes hus fortsetter med denne romanen å skildre menneskenes hjerte, og skjebnens uforutsigbarhet, i en fortelling som strekker seg over generasjoner og kontinenter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ikke Allendes beste bok. Romantikk!

Vipper mellom å gi 2 eller 3 sterner. Etter min smak; banale karakterer i boka, lange passasjer der jeg bare leser videre fordi jeg har bestemt meg for å lese den ut. Men faller sikkert i smak hos noen.