En million små ting (lydbok) av Susan Mallery
Legg til i ønskeliste
Susan Mallery (forfatter), Kikki Stormo (innleser)

En million små ting lydbok

399,-
Det kan gå voldsomt galt når grensen mellom vennskap og familie blir utydelig... Zoe Saldivar er mer enn bare single - hun er alene. Hun avsluttet nylig et langvarig forhold, jobber hjemmefra, og savner bestevenninnen Jen, som er så oppslukt av babyen sin at hun praktisk talt har forlatt vennskapet. Den dagen Zoe ved et uhell låser seg inne på loftet, innser hun at det er opp til henne å slutte å leve så isolert. Hennes tilsynelatende tomme liv blir plutselig mer komplisert - hennes første ny…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Susan Mallery (forfatter), Maria Øygarden (oversetter), Jana Kristensen (oversetter), Kikki Stormo (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 7 desember 2020
Lengde 9:29
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202663087
Det kan gå voldsomt galt når grensen mellom vennskap og familie blir utydelig... Zoe Saldivar er mer enn bare single - hun er alene. Hun avsluttet nylig et langvarig forhold, jobber hjemmefra, og savner bestevenninnen Jen, som er så oppslukt av babyen sin at hun praktisk talt har forlatt vennskapet. Den dagen Zoe ved et uhell låser seg inne på loftet, innser hun at det er opp til henne å slutte å leve så isolert. Hennes tilsynelatende tomme liv blir plutselig mer komplisert - hennes første nye venn er Jens mor Pam, som er blitt enke. Den eneste mannen som gir henne sommerfugler i magen, er broren til Jen. I mellomtiden blir Pam forført av Zoes egen far. Pam er frustrert, Jen irritert og Zoe begynner å tro at det kanskje ikke er så ille å være alene ... Vennskap er en million små ting, og ingen beskriver det med mer hjerte og humor enn Susan Mallery!