Velkommen til dyrehagen (lydbok) av Silje Bekeng-Flemmen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Silje Bekeng-Flemmen (forfatter), Fanny Vaager (innleser)

Velkommen til dyrehagen lydbok

379,-
(1)
Originalt og berørende om å sette liv til verden. Lisa skulle aldri bli noens mor. Da hun plutselig ville det likevel, kjentes det som et biologisk bakholdsangrep. Nå står hun her, med en ugjenkjennelig kropp, en frykt og en kjærlighet som krever et nytt språk. Med samboer og barn og baby, det foreløpige sluttpunktet på over tre milliarder års evolusjon. «Velkommen til dyrehagen» er en fortelling om mennesker og andre dyr. Om mødre, døtre og venninner, symbiose og fortvilelse. Det er en r…
Lydbok 379,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Silje Bekeng-Flemmen (forfatter), Fanny Vaager (innleser)
Utgitt 16 juli 2019
Lengde 6:01
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182135
Originalt og berørende om å sette liv til verden. Lisa skulle aldri bli noens mor. Da hun plutselig ville det likevel, kjentes det som et biologisk bakholdsangrep. Nå står hun her, med en ugjenkjennelig kropp, en frykt og en kjærlighet som krever et nytt språk. Med samboer og barn og baby, det foreløpige sluttpunktet på over tre milliarder års evolusjon. «Velkommen til dyrehagen» er en fortelling om mennesker og andre dyr. Om mødre, døtre og venninner, symbiose og fortvilelse. Det er en roman om alle tings begynnelse, og om den totale forvandlingen det innebærer å sette liv til verden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tanken er god

Denne boken falt ikke helt i smak hos meg, jeg likte ikke fortellerstilen og fikk følelsen av at forfatteren har rablet ned alle tankene som kom underveis da boken ble skrevet. Det ble for usammenhengende og overfladisk. Men tanken med boken er god, og varmen i morskjærligheten forfatteren har til barna sine kommer godt frem. Jeg likte også refleksjonene om at alt endres i deg når du blir mor. Det er sant :)

Fantastisk!!