EBOK.NO lanserer selvpublisering på norsk!

I slutten av november åpnet vi en plattform for selvpublisering (beta) gjennom EBOK.NO. Det betyr at norske forfattere og skribenter har muligheten til å laste opp og selge egne ebøker i nettbutikken vår og i EBOK.NO-appene for iOS og Android.

Selvpublisering er en av de raskest voksende trendene i det amerikanske og britiske bokmarkedet, og flere av de siste årenes virkelig store bestselgerforfattere utga boken selv før de ble oppdaget av et forlag. Norske forfattere og skribenter har tidligere vært henvist til utenlandske aktører for å selge egenpubliserte ebøker - nå er det mulig å gjøre dem tilgjengelig i en norsk bokhandel sammen med andre norske utgivelser.

Selvpublisering betyr at du selv produserer eboken i epub-format, setter en pris og laster den opp til butikken vår, der den vil være tilgjengelig på linje med andre ebøker og lydbøker. EBOK.NO har en rekke funksjoner for deling og promotering av bøker som du fritt kan benytte deg av for å markedsføre boken.

Selvpublisering betyr ikke at EBOK.NO er forlaget ditt. Vi er glade for å distribuere boken, men har ikke mulighet til å tilby typiske forlagstjenester som redigering, produksjon og markedsføring. Som utgiver må du overholde retningslinjene våre for innhold på EBOK.NO, og vi forbeholder oss retten til å fjerne bøker som er i strid med disse når som helst og uten vederlag. 

Les mer om hvordan EBOK.NO Publiser fungerer, og gå til denne siden for å registrere deg som utgiver!