Disse bøkene gleder vi oss til

Toppbanner forhåndssalg blogg v2

Visste du at man på EBOK.NO kan forhåndsbestille en rekke bøker som er på vei? – Her er noen av bøkene vi gleder oss til!

 

Kanskje har du en favorittforfatter du bare må lese alt av, eller kanskje du følger med på en spennende bokserie? Vi skjønner at det ikke alltid er like lett å følge med på når nye bøker kommer i salg, og derfor har vi laget en helt egen seksjon på EBOK.NO som samler alle kommende bøker som er rundt hjørnet. 

 

Vi gir deg enkel oversikt over kommende titler med både pris og lanseringsdato. Men best av alt – du kan forhåndsbestille titlene allerede i dag. Det stemmer! Vi har gjort det så enkelt at du kan kjøpe boken i dag, før det går i glemmeboken (så du hva vi gjorde der? 😉). 

 

Når boken slippes dukker den automatisk opp i din digitale bokhylle i EBOK.NO-appen. Ganske hendig om vi får lov til å si det selv. Men nok prat – her er de kommende bøkene vi gleder oss mest til:

kongeriket.png

«Kongeriket» av Jo Nesbø

(kommer 2. sept. 2020) 

Etter en knallsterk krim med «Kniv» i fjor sommer er vår alles krimfavoritt Jo Nesbø tilbake med en ny roman. Kongeriket er en mørk og mektig spenningsroman fra bygde-Norge - om ambisjoner, lojalitet og kjærlighet. 

-       Med braksuksessen «Kniv» som høstet gode anmeldelser, gleder vi oss stort til «Kongeriket» som lanseres i september. Vi aner nok en bestselger fra Nesbø, forteller vår utnevnte bokekspert, salgs- og markedsansvarlig i EBOK.NO, Emilie Jarto.

dei vaksnes løgnaktige liv.png

«Dei vaksnes løgnaktige liv» av Elena Ferrante

(kommer 1. sept. 2020)

-       Ferrante overgår seg selv ... enda bedre enn vi kunne håpe i sin nye roman, skriver Jon Rognlien fra Dagbladet i sin anmeldelse av den italienske utgivelsen av Elena Ferrantes nye bok. 

Dagbladet rullet terningkast seks til boken, og det er ikke uten grunn vi gleder oss til den norske utgivelsen som lanseres 1. september i år. Handlingen er lagt til middelklassemiljøet i Napoli rundt 1990-årene. Ferrante legger opp til et stort familiedrama om oppvekst, identitet, seksualitet, utroskap og kunsten å balansere sannhet og løgn.

bare en mor.png

«Bare en mor» av Roy Jacobsen

(kommer 19. okt. 2020)

«Bare en Mor» er fjerde boken i en romanserie som har gledet hundretusener i inn- og utland. En roman om ansvar, foreldreskap og oversette sider ved vår nære fortid – med en usedvanlig kvinne i hovedrollen.

- En uventet fjerde bok om Ingrid fra Barrøy, forteller en spent Emilie Jarto.

hekneveven.png

«Hekneveven» av Lars Mytting

(kommer 2. okt. 2020)

«Hekneveven» er en roman om kjærlighet, sorg og mot, og om et Norge inn i en ny tid fra 1903 og frem til 1919.

 - Boken vi har ventet på siden vi leste ut den kritikerroste romanen «Søsterklokkene». Storslått og bevegende historisk roman, sier Jarto om Myttings kommende bok.

gul bok.png

«Gul bok» av Zeshan Shakar

(kommer 13. aug. 2020)

«Gul bok» er en etterlengtet ny roman fra forfatteren av «Tante Ulrikkes vei». En roman om klasse og tilhørighet, om hvor man kommer fra og hvor man er på vei.

Nabovarsel

«Nabovarsel» av Unni Lindell

(kommer 8. sep. 2020)

Hele Norges krimdronning Unni Lindell har levert oss krim av ypperste klasse i en lang årrekke. Vi gleder oss til at krimdronningen nå skal introdusere oss for en ny, ung og uerfaren etterforsker, Lydia Winther.

PS: Husk at du når som helst kan gå inn vår «kommer snart»-seksjon og forhåndsbestille ebøker allerede i dag!