Gul bok (ebok) av Zeshan Shakar
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Zeshan Shakar (forfatter)

Gul bok ebok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
Etterlengtet ny roman fra forfatteren av «Tante Ulrikkes vei». Mani er nyutdannet økonom og har nettopp fått jobb i Oppvekstdepartementet. Han er en ung mann som bor sammen med faren sin i en leilighet på Haugenstua, og som har en kjæreste han tror han skal gifte seg med. Helst ville han ha brukt evnene sine i det private næringsliv, der prestisjen og pengene sitter, for han er smertelig klar over at både kjæresten og miljøet rundt ham bare ser med forakt på «offentlig sektor». Lavt lønnet er …
Ebok 175,- Lydbok 332,-
Undertittel roman
Forfattere Zeshan Shakar (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 12 august 2020
Lengde 286 sider
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Fagbøker, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205538221

Andre har også kjøpt

Etterlengtet ny roman fra forfatteren av «Tante Ulrikkes vei». Mani er nyutdannet økonom og har nettopp fått jobb i Oppvekstdepartementet. Han er en ung mann som bor sammen med faren sin i en leilighet på Haugenstua, og som har en kjæreste han tror han skal gifte seg med. Helst ville han ha brukt evnene sine i det private næringsliv, der prestisjen og pengene sitter, for han er smertelig klar over at både kjæresten og miljøet rundt ham bare ser med forakt på «offentlig sektor». Lavt lønnet er det også.Den nye jobbtilværelsen innebærer tilpasning til en helt ny verdiskala, der en gammel leilighet i Gamlebyen er mer ettertraktet enn Manis nye, og dyre, leilighet på Skillebekk, og der Manis faste kebabsjappe er «genuin» og rangeres høyere enn Theatercaféen. Samtidig blir Mani også en stolt bidragsyter til det store felles prosjektet som kalles Staten. Gul bok er en roman om klasse og tilhørighet, om livet vi lever og rammene rundt det. Det er også en fortelling om hvor man kommer fra og hvor man er på vei. Det er langt fra Haugenstua til Y-blokka.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Godt skrevet og gir et svært godt bilde av hvordan det må være å være eneste innvandrer på en arbeidsplass. Vi nordmenn er ikke flinke til å aktivt få få til et multikulturelt miljø på arbeidsplassen. Mange tankevekkende episoder, også når det gjelder forholdet til kjæresten og familien.

En god og viktig bok. Mindre innvandrerspedifikk. Den tar opp mange valg et menneske står i , mot og feighet, frihet og ansvar , kodeks mellom « klasser», men også verdifull å lese for bedre å forstå « mye».

Skriver så det risler i ryggmargen,, slutten er ubetalelig.

Fantastisk bok!