Stort påskesalg!

påskesalg2

Sikre deg haugevis med spennende bøker i årets store påskesalg


Endelig står påsken for tur. En tradisjonsrik tid med god mat, quiz, påskenøtter, solveggen, folkefavorittene Kvikk Lunsj og appelsin – og selvsagt et hav av spennende krim! Uansett hva påskefeiringen betyr for deg, eller om du foretrekker krim eller kjærlighetshistorier, påsken er perfekt for å la hodet få en pause fra en stressende hverdag og heller bli oppslukt i en god bok (eller tre).

Til påsken har vi samlet et hav av ebøker og lydbøker i vårt påskesalg. Her vil du finne noe for hver en smak, for både liten og stor, lydelsker og lesehest. Årets store påskesalg finner du tilgjengelig her!

Nedenfor har vi samlet 10 av våre boktips fra EBOK.NO sitt påskesalg. Er du av dem som ønsker å bruke påsken på skremmende gode krimbøker anbefaler vi å ta en titt.


åpen sjø

«Åpen sjø»

Åpen sjø er en klaustrofobisk og mørk krimroman av internasjonal snitt, i samme ånd som Utmarker och Innland. Sam Berger er mistenkt for et drap han ikke har begått, og Molly Blom ligger i koma.

Les mer her

formørkelsen

«Formørkelsen»

Et ektepar sjekker inn på hotell med sin 15 måneder gamle sønn. Morgenen etter faller gutten fra balkongen i sjuende etasje og dør momentant. Foreldrenes forklaringer spriker. Begge har noe å skjule. Hvem har retten til et barn? 

Les mer her

hjerteløs

«Hjerteløs»

Hans elskede er døende. Tilbudet om redning lukter svidd. Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg. Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen.

Les mer her

ikke gi slipp

«Ikke gi slipp»

Små løgner kan ødelegge forhold, familier - til og med en hel by. I femten år har etterforskeren Nap lett etter svar. Om hvordan broren ble drept og hvorfor kjæresten Maura dro.

Les mer her

hvem har tatt brillene

«Hvem har tatt brillene?»

BARNEHAGEKRIM! I barnehagen skal det lages grønnsakssuppe. Men i grønnsakskaoset skjer noe som definitivt trenger plaster. Plutselig får Leon og Live sin første forsvinningssak. For hvor er brillene til Elin? 

Les mer her

knvi

«Kniv»

Harry Hole har mistet alt. Han har begynt å drikke igjen, Rakel har kastet ham ut, han har mistet jobben på Politihøgskolen, men får, som avdanket legende, aller nådigst jobbe som papirflytter på Politihuset. Når han tror det ikke er mer å tape, starter han en ensom jakt på en gammel fiende.

Les mer her

smuglerhuset

«Smuglerhuset»

Gave til alle CLUE-elskere! Dette er den trettende og aller siste boka i CLUE-serien! Tittelen på denne kommer frem hvis du tar alle forbokstavene i de tolv første titlene i serien og setter dem sammen til ett ord: Smuglerhuset. 

Les mer her

lazarus

«Lazarus»

Lazarus er sjuende roman om etterforsker Joona Linna. En død mann blir funnet i en leilighet i Oslo. I fryseren på kjøkkenet gjør politiet et grusomt funn. Offeret viser seg å være en hittil ukjent gravskjender og trofésamler. 

Les mer her

et mørke i blant oss

«Et mørke iblant oss»

Det blåser opp til storm under kappseilasen Gotland Rundt, og det fører til at masten pa. favorittbåten Mother of Dragons knekker tvert av. Besetningen tvinges til å søke le for vinden inne i en bukt. I strandkanten finner de en død mann med bakbundne hender. 

Les mer her

coffinroad

«Coffin road»

Det står en forvirret mann på en forlatt strand på øya Harris i Hebridene. Han kan ikke huske hvem han er. Det eneste sporet til identiteten hans er et sammenbrettet kart over en sti ved navn «Coffin Road».

Les mer her