Ti boktips fra høstsalget!

Høstsalg toppbanner
Stort høstsalg! Fyll opp mobil og nettbrett med gode leseopplevelser denne høsten. 

Endelig er det deilig og frisk høst i luften. Enten du trives best ute eller inne er høsten en perfekt årstid for å lese en god bok eller ti. 

Hva passer vel bedre enn at høsten også byr på EBOK.NO sitt store høstsalg med hundrevis av ebøker og lydbøker på tilbud?! Nå har du muligheten til å fylle opp mobil og nettbrett med gode leseopplevelser – enten du liker å lytte til lydbok eller bla i en digital ebok som du alltid har med deg.

Nedenfor har vi samlet ti ebok-boktips fra høstsalget. Kanskje finner du en ny favoritt? Uansett er vi sikre på at du finner noe du ikke har lest ennå blant det store utvalget av høstsalget som du finner her.

Sjekk ut våre ti gode tips til hva du kan lese i høst (trykk på omslaget for å komme til nettbutikken):

Sarah Jio

«Alle blomstene i Paris» av Sarah Jio

Alle blomstene i Paris skildrer to kvinner skilt av tiden, men forent gjennom byen Paris og sjokkerende hemmeligheter. Caroline våkner opp på et sykehus i Paris og husker ingenting. Hun får vite at hun i årevis har levd alene i en stor leilighet i Rue Cler. Sakte begynner hukommelsen å vende tilbake, og hun har vage minner om en mann og et lite barn.

Sommerfuglrommet

«Sommerfuglrommet» av Lucinda Riley

Posy Montague bor fortsatt på familiens vakre eiendom, Admiral House, der hun tilbrakte en lykkelig barndom og fanget sommerfugler sammen med sin kjære far. Her oppdro hun også sine egne barn. Til tross for de gode minnene og den praktfulle hagen hun har brukt tjuefem år på å anlegge, er huset i ferd med å forfalle, og Posy vet at tiden er inne for å selge.

De som er elsket

«De som er elsket» av Victoria Hislop

Ny, frodig familiesaga fra Victoria Hislop. En nydelig historie om kjærlighet, splittelse og forsoning. Athen, 1940. Themis er 14 år idet Tyskland okkuperer Hellas. Okkupasjonen lammer landet og fører til mat- mangel og store lidelser i befolkningen. 

25 konspirasjoner å snakke om i lunsjen

«25 konspirasjoner å snakke om i lunsjen» av Bjørn-Henning Ødegaard og Fredrik Sjaastad Næss

Gutta bak den populære Konspirasjonspodden har samlet de mest oppsiktsvekkende, sprø og interessante konspirasjoner i denne boken. Gjennom 25 underholdende kapitler får du en innføring i de underligste konspirasjonsteorier, bl.a. disse: månelandingen, Elvis lever, Paul McCartney er død, Hitler flyktet til Argentina, jorden er egentlig flat, hvem drepte Kennedy, reptiler styrer verden, Men in Black, UFO-er og aliens - og selvfølgelig er det et kapittel om alle konspirasjoners mor: Illuminati.

Høstdåd

«Høstdåd» av Anders De la Motte

En sensommerkveld i 1990 telter fem barndomsvenner ved sin hemmelige badeplass, et nedlagt steinbrudd i Skåne. Videregående skole ligger bak dem og voksenlivet venter. Stemningen er høy, men også vemodig, for vennene innser at kvelden både innebærer et farvel til ungdomstiden og til hverandre. Når morgenen gryr og det første høstregnet har falt, flyter det en kropp i det mørke stenbruddsvannet. En tragisk ulykke, slår politiet fast. Ikke alle er overbevist om det.

Verden som var min

«Verden som var min» av Ketil Bjørnstad

I "Verden som var min. Sekstitallet" skriver Ketil Bjørnstad sin egen historie opp mot den tiden han levde i. Det er en fortelling om et tiår som forandret verden, 1960-1969, som starter med frykten for atombomben og verdens undergang, og som ender med studentopprør, frigjøring, månelanding og forfatterens eget farvel med den barndommen og oppveksten som formet ham. 

Offer uten ansikt

«Offer uten ansikt» av Stefan Ahnhem

En sløydlærer blir funnet drept på sløydsalen. Ved siden av den døde ligger et gammelt klassebilde fra 9. klasse, der ansiktet hans er krysset over. Fabian Risk, etterforsker i Helsingborgpolitiet, blir trukket inn i etterforskningen. Den drepte er nemlig en av hans gamle klassekamerater. Snart blir det klart at morderen har flere ofre på listen.

Illvilje

«Illvilje» av Jørn Lier Horst

En «kald» sak blir varm igjen da levningene etter en ung jente blir funnet av en turgåer i Svartskog. Hun er drept og partert med samme signatur som seriemorderen Tom Kerr etterlot seg. Men Kerr sitter inne på fjerde året, og alt tyder på at det er mannen media døpte for Den andre, Kerrs medhjelper, som står bak. 

Den andre dødssynd

«Den andre dødssynd» av Jan Guillou

Bind ni i serien Det store århundret tar for seg 1980-tallet - grådighetens tiår. En ny generasjon Lauritzen med stor selvtillit begir seg inn i eiendomsbransjen og et økonomisk kappløp som kan lede til stor inntjening. Eller til ruin.

om høsten

«Om høsten» av Karl Ove Knausgård

Et barn skal bli født. Og en far setter seg ned for å skrive til det. Han vil vise barnet hva som venter, den myriade av fenomener og materie, dyr og mennesker som vi kaller verden. Han skriver om solen og om grevlingen, om termosen og om pisset, om sengen og om ensomheten, mens barnet vokser i mørket. 

Sjekk ut hele vårt store høstsalg av ebøker og lydbøker her!