De tre bukkene Bruse (ebok) av Peter Christen Asbjørnsen
Legg til i ønskeliste
Peter Christen Asbjørnsen (forfatter), Asbjørnsen og Moe (forfatter), P. Chr. Asbjørnsen (forfatter), Jørgen Moe (forfatter), Asbjørn Tønnesen (forfatter)

De tre bukkene Bruse ebok

99,-
Flott nyillustrert bok om bukkene Bruse! Det tidløse eventyret får nytt liv i denne vakkert illustrerte gaveboka. Perfekt til dåp eller bursdag, til noen du er glad i, eller bare til deg selv. Det kjente og kjære folkeeventyret om de tre bukkene Bruse er ofte et av de første eventyrene barna hører, og er mye brukt til høytlesning og dramatisering. Asbjørnsen og Moes eventyr om bukkene Bruse ble publisert for første gang i Norske Folkee…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Peter Christen Asbjørnsen (forfatter), Asbjørnsen og Moe (forfatter), P. Chr. Asbjørnsen (forfatter), Jørgen Moe (forfatter), Asbjørn Tønnesen (illustratør), Asbjørn Tønnesen (forfatter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 13 juni 2023
Lengde 31 sider
Sjanger 3-6 år, Fantasy, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202770891
Flott nyillustrert bok om bukkene Bruse! Det tidløse eventyret får nytt liv i denne vakkert illustrerte gaveboka. Perfekt til dåp eller bursdag, til noen du er glad i, eller bare til deg selv. Det kjente og kjære folkeeventyret om de tre bukkene Bruse er ofte et av de første eventyrene barna hører, og er mye brukt til høytlesning og dramatisering. Asbjørnsen og Moes eventyr om bukkene Bruse ble publisert for første gang i Norske Folkeeventyr i 1843. Illustratør Asbjørn Tønnesen har tidligere nyillustrert H.C. Andersens Piken med svovelstikkene og det ukrainske eventyret Skinnvotten, gjendiktet av Alf Prøysen. Nå er det altså et norsk folkeeventyr som får skinne i ny drakt og med nye, drømmende illustrasjoner.