Juvelkuppet (ebok) av Jens Lapidus
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jens Lapidus (forfatter)

Juvelkuppet (Dillstadbanden #2) ebok

179,-
Krimforfatter Jens Lapidus debuterer som barnebokforfatter med den spennnede og morsomme serien Dillstad-banden! Jonathan har alltid likt å sitte på rommet sitt og mekke på oppfinnelsene sine. Helt til han blir kjent med Zasha og de danner Dillstad-banden: en tyvebande i det godes tjeneste. Snart får de et tredje medlem - Bulla, som kan kaste lengre og høyere enn noen andre! Når Zasha blir lurt for penger og bortskjemte Rick skryter ekstra mye av alle tingene sine, er det på tide at Dillstad-…
Ebok 179,- Lydbok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jens Lapidus (forfatter), Gustaf Lord (illustratør), A. Audhild Solberg (oversetter), Anne Audhild Solberg (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 25 august 2021
Lengde 99 sider
Sjanger 6-9 år, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker, Spenning
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202687939
Krimforfatter Jens Lapidus debuterer som barnebokforfatter med den spennnede og morsomme serien Dillstad-banden! Jonathan har alltid likt å sitte på rommet sitt og mekke på oppfinnelsene sine. Helt til han blir kjent med Zasha og de danner Dillstad-banden: en tyvebande i det godes tjeneste. Snart får de et tredje medlem - Bulla, som kan kaste lengre og høyere enn noen andre! Når Zasha blir lurt for penger og bortskjemte Rick skryter ekstra mye av alle tingene sine, er det på tide at Dillstad-banden planlegger sitt neste kupp. Med intellekt og mot blir Juvelkuppet deres andre kupp. Dillstad-banden - fartsfylt spenning og humor for lesere fra 6-10 år.