Demonbyen (ebok) av Aleksander R. Kirkwood Brown
Legg til i ønskeliste
179,-
Dette er den femte boka i serien om Edward Rubikons mysterier. Blandingen av tegneserie, tekst og illustrasjoner gjør det både lett, morsomt og spennende å bli hekta på denne serien. Det er ikke lett å være monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira prøver Edward Rubikon å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige vesener. Men nå er Edward helt utslitt og får kjeft både hjemme og på skolen. Han bestemmer seg for å legge etterforskningen på hylla for godt! Samtidig…
Ebok 179,- Lydbok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Aleksander R. Kirkwood Brown (forfatter), Aleksander Kirkwood Brown (forfatter), Andreas Iversen (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 5 juli 2023
Lengde 157 sider
Sjanger 9-12 år, Morsomme bøker, Barnebøker, Grøssere
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202732875
Dette er den femte boka i serien om Edward Rubikons mysterier. Blandingen av tegneserie, tekst og illustrasjoner gjør det både lett, morsomt og spennende å bli hekta på denne serien. Det er ikke lett å være monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira prøver Edward Rubikon å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige vesener. Men nå er Edward helt utslitt og får kjeft både hjemme og på skolen. Han bestemmer seg for å legge etterforskningen på hylla for godt! Samtidig skjer det mystiske ting på nattestid. Kasper og Nadira tar saken i egne hender, og oppdager at Grimsrud står overfor sin største trussel noensinne! Men klarer de å redde byen uten Edward? Les også de andre bøkene om Edward Rubikon.