Demonbyen (lydbok) av Aleksander R. Kirkwood Brown
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
249,-
Det er ikke lett å være monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira prøver Edward Rubikon å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige vesener. Men nå er Edward helt utslitt og får kjeft både hjemme og på skolen. Han bestemmer seg for å legge etterforskningen på hylla for godt! Samtidig skjer det mystiske ting på nattestid. Kasper og Nadira tar saken i egne hender, og oppdager at Grimsrud står overfor sin største trussel noensinne! Men klarer de å redde byen uten Edwa…
Lydbok 249,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Aleksander R. Kirkwood Brown (forfatter), Aleksander Kirkwood Brown (forfatter), Espen Reboli Bjerke (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 8 juni 2021
Lengde 1:29
Sjanger 9-12 år, Morsomme bøker, Barnebøker, Grøssere
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202687496
Det er ikke lett å være monsterjeger. Sammen med vennene Kasper og Nadira prøver Edward Rubikon å holde småbyen Grimsrud tom for spøkelser og andre overnaturlige vesener. Men nå er Edward helt utslitt og får kjeft både hjemme og på skolen. Han bestemmer seg for å legge etterforskningen på hylla for godt! Samtidig skjer det mystiske ting på nattestid. Kasper og Nadira tar saken i egne hender, og oppdager at Grimsrud står overfor sin største trussel noensinne! Men klarer de å redde byen uten Edward?