Å bli mamma - med favnen full av ansvar og hjertet fullt av kjærlighet (ebok) av Oda Weider-Krog
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Oda Weider-Krog (forfatter)

Å bli mamma ebok

249,-
«Når et barn blir født, fødes også en mor. Inn i en helt ny hverdag, et helt nytt liv. Hun kastes inn i en tilværelse det er umulig å forberede seg på i forkant. Det er som om det settes en strek i livet, en skillelinje mellom før og nå. Nå står jeg på den andre siden, i den nye hverdagen, med et barn, mitt barn, vår datter, i armene. Jeg kjenner ikke meg selv igjen, hverken på utsiden eller inni». Å bli mamma er en liten bok om det største i verden. Oda Weider-Krog forteller om den altoppsluke…
Ebok 249,- Lydbok 349,-

Andre har også kjøpt

Undertittel med favnen full av ansvar og hjertet fullt av kjærlighet
Forfattere Oda Weider-Krog (forfatter), Elise Hisdal (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 24 oktober 2022
Lengde 137 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202751609

«Når et barn blir født, fødes også en mor. Inn i en helt ny hverdag, et helt nytt liv. Hun kastes inn i en tilværelse det er umulig å forberede seg på i forkant. Det er som om det settes en strek i livet, en skillelinje mellom før og nå. Nå står jeg på den andre siden, i den nye hverdagen, med et barn, mitt barn, vår datter, i armene. Jeg kjenner ikke meg selv igjen, hverken på utsiden eller inni».

Å bli mamma er en liten bok om det største i verden. Oda Weider-Krog forteller om den altoppslukende tiden i barnets første år, det krevende og såre, og den berusende følelsen av å bli kjent med sitt eget barn. Hvor mange timer ammes egentlig et barn? Finnes det andre mødre der ute som også lengter etter egentid og søvn? Med varme og humor forteller hun om den første tiden som nybakt mamma, om amming og melkespreng, bleieskift og endeløse våkenetter, om ensomhet, savn og tvil, forelskelse og bunnløs kjærlighet - alle disse dyrebare øyeblikkene og de kaotiske følelsene som følger med det å bli mamma.