Aktuell merverdiavgiftsrett (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ole Gjems-Onstad (redaktør), Cecilie Aasprong Dyrnes (redaktør)

Aktuell merverdiavgiftsrett ebok

505,-
Denne boken avspeiler merverdiavgiften som et viktig, mangfoldig og internasjonalt rettsområde. Boken er et nødvendig verktøy for enhver som ønsker å være oppdatert i faget.Merverdiavgiften er gjenstand for skiftende holdninger og interessante linjer mot inntektsskatten, noe som illustreres i et kapittel om MVA på seksuelle tjenester.Merverdiavgift på fast eiendom analyseres fra en rådgiver- og planleggingssynsvinkel med noen kontroversielle – og praktisk viktige problemstillinger. Boken d…
Ebok 505,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ole Gjems-Onstad (redaktør), Cecilie Aasprong Dyrnes (redaktør)
Utgitt 18 mars 2015
Lengde 299 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205484245
Denne boken avspeiler merverdiavgiften som et viktig, mangfoldig og internasjonalt rettsområde.

Boken er et nødvendig verktøy for enhver som ønsker å være oppdatert i faget.

Merverdiavgiften er gjenstand for skiftende holdninger og interessante linjer mot inntektsskatten, noe som illustreres i et kapittel om MVA på seksuelle tjenester.

Merverdiavgift på fast eiendom analyseres fra en rådgiver- og planleggingssynsvinkel med noen kontroversielle – og praktisk viktige problemstillinger. Boken drøfter videre utfordringer innen MVA på elektroniske tjenester, fellesregistrering, det omtvistede spørsmålet om holdingselskapers fradragsrett for inngående MVA, ny rettspraksis om helse- og sosialboliger og avgrensningsspørsmål om kompensasjonsloven, momskompensasjon og statsstøttereglene i EØS-avtalen, transporttjenester over landegrensene, omsetningsbegrepet og tilskudd, samt forholdet mellom særavgifter og merverdiavgift med vekt på levering av drivstoff til fartøy.

Les første kapittel av boken her:

Kapittel 1 - Aktuell MVA(pdf, 98,58 kB) 
Forord og innholdsfortegnelse(pdf, 243,76 kB)