Eiendomsmegling - rettslige spørsmål (ebok) av Karl Rosén
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Karl Rosén (forfatter), Dag Henden Torsteinsen (forfatter)

Eiendomsmegling ebok

785,-
Boken inneholder en fullstendig fremstilling av den rettslige reguleringen av eiendomsmegling etter den omfattende lovreformen som trådte i kraft 1. januar 2008.  Hovedvekten i boken er lagt på forholdet mellom eiendomsmegleren og partene i transaksjonen, med utgangspunkt i megling av brukt bolig og fritidsbolig. I andre utgave av boken har den offentligrettslige reguleringen blitt viet større plass, både hva angår kompetansekravene og sanksjonsapparatet. I tillegg er det føyd til egne ka…
Ebok 785,-

Andre har også kjøpt

Undertittel rettslige spørsmål
Forfattere Karl Rosén (forfatter), Dag Henden Torsteinsen (forfatter)
Utgitt 21 september 2016
Lengde 627 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205500501
Boken inneholder en fullstendig fremstilling av den rettslige reguleringen av eiendomsmegling etter den omfattende lovreformen som trådte i kraft 1. januar 2008.

 Hovedvekten i boken er lagt på forholdet mellom eiendomsmegleren og partene i transaksjonen, med utgangspunkt i megling av brukt bolig og fritidsbolig. I andre utgave av boken har den offentligrettslige reguleringen blitt viet større plass, både hva angår kompetansekravene og sanksjonsapparatet. I tillegg er det føyd til egne kapitler om prosjektmegling og næringsmegling.
Det er lagt vekt på at fremstillingen skal være en anvendelig håndbok for praktikeren, og av denne grunn følges lovens systematikk der dette er naturlig. Ved å benytte innholdsfortegnelse, stikkordregister og domsregister er det enkelt å gjøre raske oppslag i boken. Boken har stor nytte for alle jurister som befatter seg med eiendomsmegling, og den er dessuten skrevet med tanke på bruk ved eiendomsmeglerstudiet.