Factfulness - ti knep som hjelper deg å forstå verden (ebok) av Hans Rosling
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hans Rosling (forfatter), Ola Rosling (forfatter), Anna Rosling Rönnlund (forfatter)

Factfulness ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(2)
I Factfulness viser Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund hvorfor vi stadig misforstår verdens utvikling, og hva vi kan gjøre for å rette opp misforståelsene. Med utgangspunkt i ti vanlige feil hjernen vår gjør, viser de hvordan vi kan bryte med våre tankefeil og forstå verden bedre. Med samme lidenskap og iver etter å lære bort som gjorde Hans Rosling berømt, viser han hvordan vi alle kan kvitte oss med et foreldet bilde av verden. Bare gjennom å ha et verdensbilde basert på fakt…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel ti knep som hjelper deg å forstå verden
Forfattere Hans Rosling (forfatter), Ola Rosling (forfatter), Anna Rosling Rönnlund (forfatter), Mette-Cathrine Jahr (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 oktober 2018
Lengde 335 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202531737
I Factfulness viser Hans Rosling, Ola Rosling og Anna Rosling Rönnlund hvorfor vi stadig misforstår verdens utvikling, og hva vi kan gjøre for å rette opp misforståelsene. Med utgangspunkt i ti vanlige feil hjernen vår gjør, viser de hvordan vi kan bryte med våre tankefeil og forstå verden bedre. Med samme lidenskap og iver etter å lære bort som gjorde Hans Rosling berømt, viser han hvordan vi alle kan kvitte oss med et foreldet bilde av verden. Bare gjennom å ha et verdensbilde basert på fakta kan medborgere, politikere og bedriftsledere ta gode beslutninger i vår globaliserte samtid. Boken er inspirerende og tankevekkende, og den vil endre hvordan du forstår verden og gi deg verktøy til å håndtere kriser og muligheter i fremtiden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Flott bok, som gir grunnlag for faktabasert optimisme og mer ro