Forsvareren (ebok) av Tor Langbach
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tor Langbach (forfatter)

Forsvareren ebok

475,-
Jobber du med strafferett? Eller opptrer du bare sjelden i straffesaker? Er du nyutdannet straffesaksadvokat og trenger en innføring i forsvareryrkets praktiske del? Boken Forsvareren gir en nyttig oversikt over hva forsvarere gjør, må tenke over og være forberedt på. Etter en lang karriere i rettssalen og som leder for Domstoladministrasjonen er Tor Langbach tilbake med en etterlengtet revisjon av boken Forsvareren. Den gir uvurderlig hjelp til den ferske forsvareren og til advokater som bare …
Ebok 475,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Tor Langbach (forfatter)
Utgitt 5 februar 2015
Lengde 381 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205476721
Jobber du med strafferett? Eller opptrer du bare sjelden i straffesaker? Er du nyutdannet straffesaksadvokat og trenger en innføring i forsvareryrkets praktiske del? Boken Forsvareren gir en nyttig oversikt over hva forsvarere gjør, må tenke over og være forberedt på.

Etter en lang karriere i rettssalen og som leder for Domstoladministrasjonen er Tor Langbach tilbake med en etterlengtet revisjon av boken Forsvareren. Den gir uvurderlig hjelp til den ferske forsvareren og til advokater som bare sjelden opptrer i straffesaker. Boken er spekket med tips og refleksjoner som ikke bare enhver straffesaksadvokat og advokatfullmektig vil ha nytte av, men også aktorer, dommere og bistandsadvokater.

I boken gjennomgår forfatteren arbeidet fra saken mottas til den er avsluttet, og er levende og underholdende skrevet, uten å miste det praktiske formålet for øye.

Les første kapittel av boken her:

Kapittel 1 - Forsvareren(pdf, 152,26 kB) 
Forord-innhold Forsvareren(pdf, 370,27 kB)