Havne- og farvannsloven - lov 17. april 2009 nr. 19 om havner og farvann : med kommentarer (ebok) av Brynjar Østgård
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Brynjar Østgård (forfatter)

Havne- og farvannsloven ebok

555,-
Havne- og farvannsloven av 17. april 2009 trådte i kraft 1. januar 2010, og avløser havne- og farvannsloven av 8. juni 1984. Den nye loven gir et mer fullstendig regelverk for havner og farvann og er oppdatert med hensyn til utviklingen som har skjedd innenfor havnedrift, miljøforvaltning og andre temaer som berøres i havner og farvann. Loven medfører også en utvidelse av kommunenes ansvar så vel i havner som i farvann, og gir nye regler om finansiering av havnedriften.Siden forrige utgave er f…
Ebok 555,-

Andre har også kjøpt

Undertittel lov 17. april 2009 nr. 19 om havner og farvann : med kommentarer
Forfattere Brynjar Østgård (forfatter)
Utgitt 20 januar 2015
Lengde 326 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205462007
Havne- og farvannsloven av 17. april 2009 trådte i kraft 1. januar 2010, og avløser havne- og farvannsloven av 8. juni 1984.

Den nye loven gir et mer fullstendig regelverk for havner og farvann og er oppdatert med hensyn til utviklingen som har skjedd innenfor havnedrift, miljøforvaltning og andre temaer som berøres i havner og farvann. Loven medfører også en utvidelse av kommunenes ansvar så vel i havner som i farvann, og gir nye regler om finansiering av havnedriften.

Siden forrige utgave er forskriftsverket endret og supplert. I tillegg har det vært enkelte endringer i selve loven. Videre har man vunnet erfaring med loven, og fremstillingen er dermed noe utvidet.

Denne kommentarutgaven er ment som et redskap for kommunene, havnene, statlige organer, skipsfartsnæringen og andre som må forholde seg til det nye regelverket for havner og farvann.