Personvernhåndboken - en praktisk bok om personvernregelverket (ebok) av Malin Tønseth
Legg til i ønskeliste
Malin Tønseth (forfatter), Marit Stubø (forfatter), Rune Ljosa (forfatter), Thomas Olsen (forfatter), Rune Ljostad (forfatter)

Personvernhåndboken ebok

335,-
Boken gir deg praktiske råd og veiledning innenfor de mest relevante områdene. Personvernhåndboken er et arbeidsverktøy for alle som har oppgaver knyttet til behandling av personopplysninger i privat og offentlig virksomhet. Den gjør deg i stand til å forstå og håndtere konkrete problemstillinger knyttet til personvern, uten spesielle forhåndskunnskaper. Boken gir deg praktiske råd og veiledning innenfor de mest relevante områdene. Du f&ar…
Ebok 335,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en praktisk bok om personvernregelverket
Forfattere Malin Tønseth (forfatter), Marit Stubø (forfatter), Rune Ljosa (forfatter), Thomas Olsen (forfatter), Rune Ljostad (forfatter)
Utgitt 12 januar 2016
Lengde 166 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205489295
Boken gir deg praktiske råd og veiledning innenfor de mest relevante områdene.

Personvernhåndboken er et arbeidsverktøy for alle som har oppgaver knyttet til behandling av personopplysninger i privat og offentlig virksomhet. Den gjør deg i stand til å forstå og håndtere konkrete problemstillinger knyttet til personvern, uten spesielle forhåndskunnskaper.

Boken gir deg praktiske råd og veiledning innenfor de mest relevante områdene. Du får også en innføring i de viktigste grunnkravene og prinsippene i det gjeldende personopplysningsregelverket og den nye personvernforordningen.

Konkrete eksempler og tips til hvordan personvernregelverket kan etterleves i praksis, gjør boken til et godt og funksjonelt arbeidsredskap.