Praktisk internasjonal skatterett og internprising (ebok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ole Gjems-Onstad (redaktør), Eivind Furuseth (redaktør)

Praktisk internasjonal skatterett og internprising ebok

555,-
Denne boken gir en konkret innføring i en rekke aktuelle temaer i internasjonal skatterett. Leveringstid 2-3 uker. (Print-on-Demand).Temaene i boken er til dels lite dekket i annen litteratur, selv om de er meget praktiske. Alle som arbeider med internasjonal skatterett, kan her fra et norsk perspektiv få klargjort problemstillinger som ellers er tungt tilgjengelige.Exit-skatter, lavskattelandkriteriet og NOKUS er grundig dekket. De nye reglene om omorganisering over landegrenser er dekket fra …
Ebok 555,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ole Gjems-Onstad (redaktør), Eivind Furuseth (redaktør)
Utgitt 20 september 2013
Lengde 464 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205455054
Denne boken gir en konkret innføring i en rekke aktuelle temaer i internasjonal skatterett.

Leveringstid 2-3 uker. (Print-on-Demand).

Temaene i boken er til dels lite dekket i annen litteratur, selv om de er meget praktiske. Alle som arbeider med internasjonal skatterett, kan her fra et norsk perspektiv få klargjort problemstillinger som ellers er tungt tilgjengelige.

Exit-skatter, lavskattelandkriteriet og NOKUS er grundig dekket. De nye reglene om omorganisering over landegrenser er dekket fra flere vinkler. Sentrale temaer innen internprising, bl.a. konsernkonti, restrukturering, korresponderende retting og gjensidige avtaler, er omhandlet ut fra en praktisk vinkling på stoffet.

Kommer også som e-bok