Straffesaksbehandling i tingrettene (ebok) av Tor Langbach
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tor Langbach (forfatter)

Straffesaksbehandling i tingrettene ebok

865,-
Hensikten med denne boka er å gi en innføring og veiledning i ulike rettslige og praktiske spørsmål i forbindelse med straffesaker. Å behandle straffesaker er en meget regelstyrt virksomhet. Reglene skal ivareta mange hensyn – ikke minst folks rettigheter og rettssikkerhet – men reglene skal også få saksbehandlingen til å gli på en effektiv og hensiktsmessig måte. Jurister kan av og til la reglene bli hindringer fra å velge praktiske og gode løsninger. Og reglene blir i hvert fall hindringer om…
Ebok 865,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Tor Langbach (forfatter)
Utgitt 11 november 2016
Lengde 694 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205483019
Hensikten med denne boka er å gi en innføring og veiledning i ulike rettslige og praktiske spørsmål i forbindelse med straffesaker.

Å behandle straffesaker er en meget regelstyrt virksomhet. Reglene skal ivareta mange hensyn – ikke minst folks rettigheter og rettssikkerhet – men reglene skal også få saksbehandlingen til å gli på en effektiv og hensiktsmessig måte. Jurister kan av og til la reglene bli hindringer fra å velge praktiske og gode løsninger. Og reglene blir i hvert fall hindringer om man ikke behersker dem.

Boka gir en ryddig oversikt over rettens forskjellige aktører og alle stadier i behandlingen av straffesaker i tingrettene. En rekke temaer som erfaringsmessig skaper problemer, blir gjennomgått. Den primære målgruppen er dommere og saksbehandlere i tingrettene, men også forsvarsadvokater, påtalejurister og andre profesjonelle aktører som opptrer i domstolene, vil finne stoff av stor nytte.