Voldsoffererstatningsloven - med kommentarer (ebok) av Henning Brath
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Henning Brath (forfatter)

Voldsoffererstatningsloven ebok

645,-
Boken er et praktisk hjelpemiddel både for praktiserende jurister og andre som kommer i befatning med ordningen. Voldsoffererstatningsloven med kommentarer gir en systematisk og oversiktlig veiledning om voldsoffererstatningsordningen og avklarende kommentarer til lovens bestemmelser. Fremstillingen er knyttet til et rikholdig utvalg av rettspraksis og forvaltningspraksis, særlig fra Erstatningsnemnda for voldsofre. Sentrale henvisninger til lovens forarbeider er innarbeidet.Boken er á jour med…
Ebok 645,-

Andre har også kjøpt

Undertittel med kommentarer
Forfattere Henning Brath (forfatter)
Utgitt 8 desember 2015
Lengde 395 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205487000
Boken er et praktisk hjelpemiddel både for praktiserende jurister og andre som kommer i befatning med ordningen.

Voldsoffererstatningsloven med kommentarer gir en systematisk og oversiktlig veiledning om voldsoffererstatningsordningen og avklarende kommentarer til lovens bestemmelser. Fremstillingen er knyttet til et rikholdig utvalg av rettspraksis og forvaltningspraksis, særlig fra Erstatningsnemnda for voldsofre. Sentrale henvisninger til lovens forarbeider er innarbeidet.

Boken er á jour med lovendringer, rettspraksis og forvaltningspraksis per 1. september 2015. Med virkning fra 1. oktober 2015 er det gjort endringer i voldsoffererstatningsloven § 1 og § 6 som følge av at straffeloven 2005 trer i kraft. Disse endringene er også innarbeidet. Boken er et praktisk hjelpemiddel både for praktiserende jurister og andre som kommer i befatning med ordningen, som voldsofrene selv og deres pårørende, rådgivningskontorene for kriminalitetsofre, politiet, helsepersonell og NAV.