Kongerekka - nye kamper om Norges trone - slekta er verst (ebok) av Are Sende Osen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Are Sende Osen (forfatter)

Kongerekka (Kongerekka #2) ebok

279,-
Nye kamper om Norges trone - slekta er verst! Ble vikingene solbrente da de herjet i Syden i årevis? Hvor mange av dem ble matforgifta på vei til Miklagard? Og hvor mange brødre kan være konger parallelt uten at det skjærer seg? (Spoiler: Veldig få.) Kongerekka. Nye kamper om tronen – slekta er verst er basert på andre sesong av Are Sende Osens populærhistoriske podkast. Boka forteller om sentrale norske historieskikkelser&nb…
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Undertittel nye kamper om Norges trone - slekta er verst
Forfattere Are Sende Osen (forfatter), Kristian Krohg-Sørensen (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 oktober 2022
Lengde 126 sider
Sjanger Historie, Biografier, Dokumentar og fakta
Serie Kongerekka
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205573154

Nye kamper om Norges trone - slekta er verst!

Ble vikingene solbrente da de herjet i Syden i årevis? Hvor mange av dem ble matforgifta på vei til Miklagard? Og hvor mange brødre kan være konger parallelt uten at det skjærer seg? (Spoiler: Veldig få.)

Kongerekka. Nye kamper om tronen – slekta er verst er basert på andre sesong av Are Sende Osens populærhistoriske podkast. Boka forteller om sentrale norske historieskikkelser slik vi aldri har hørt om dem før, som barnekongen Magnus den gode som fikk sinnemestringsproblemer i puberteten, Harald Hardråde som juksa rått hver eneste gang han fikk sjansen, og den siste vikingkongen Magnus Berrføtt som til tross for tilnavnet døde med støvlene på.

Dette er norsk allmennkunnskap, fortalt levende, sprelsk, anekdotisk og humoristisk – for deg som liker god historie!

Are Sende Osen opererer elegant og livlig i skjæringspunktet mellom folkeopplysning og humor, og er en av våre mest folkekjære og prisbelønte programledere.

Kristian Krohg-Sørensen er en prisbelønt og usedvanlig historieinteressert tegneserieskaper og illustratør, blant annet kjent for tegneseriebiografien om spritsmugleren Johannes «Gulosten» Andersen.