Borettslovene med kommentarer (ebok) av Kåre Lilleholt
Legg til i ønskeliste
Kåre Lilleholt (forfatter), Christian Fredrik Wyller (forfatter), Christian Fr. Wyller (forfatter)

Borettslovene med kommentarer (Gyldendals juridiske kommentarserie) ebok

999,-
Borettslovene brukes som fellesnavn på lov om bustadbyggjelag og lov om burettslag - begge fra 2003. De regulerer virksomheten i boligsamvirket og har betydning for alle som bor i borettslag og andre som kommer i kontakt med dette lovverket. Førsteutgaven av denne boken ble utgitt i 2006 med tittelen Borettslovkommentaren, og den etablerte seg som standardverket på feltet. Denne nye utgaven er grundig revidert og oppdatert med ny lovgivning og ny rettspraksis. Her er hver eneste paragraf komme…
Ebok 999,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kåre Lilleholt (forfatter), Christian Fredrik Wyller (forfatter), Christian Fr. Wyller (forfatter), Norge (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 4 juni 2018
Lengde 806 sider
Sjanger Fagbøker, Jus
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205514522
Borettslovene brukes som fellesnavn på lov om bustadbyggjelag og lov om burettslag - begge fra 2003. De regulerer virksomheten i boligsamvirket og har betydning for alle som bor i borettslag og andre som kommer i kontakt med dette lovverket. Førsteutgaven av denne boken ble utgitt i 2006 med tittelen Borettslovkommentaren, og den etablerte seg som standardverket på feltet. Denne nye utgaven er grundig revidert og oppdatert med ny lovgivning og ny rettspraksis. Her er hver eneste paragraf kommentert, likevel slik at hovedvekten er lagt på de mest praktiske og viktigste reglene. Boken er et velegnet oppslagsverk for alle som bruker borettslovene - enten det er i sitt daglige arbeid eller som tillitsvalgte i boligbyggelag og borettslag. En oversiktlig innholdsfortegnelse foran hvert kapittel og et omfattende stikkordregister gjør det lett å finne fram - også for den som ikke kjenner loven i detalj. Boken er et uunnværlig hjelpemiddel for styremedlemmer i ethvert borettslag. Borettslovene med kommentarer er skrevet av landets fremste eksperter på feltet.