Ensidig endring av økonomiske ytelser i arbeidsavtaleforhold (ebok) av Anette Hemmingby
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anette Hemmingby (forfatter)

Ensidig endring av økonomiske ytelser i arbeidsavtaleforhold ebok

445,-
I arbeidsforhold kan det oppstå behov for endringer i partenes gjensidige rettigheter og plikter. Selve arbeidsforholdet er typisk sett et løpende avtaleforhold der ytelsene i kontraktsforholdet ikke nødvendigvis er regulert i detalj. Arbeidsgiverens behov for å gjennomføre endringer vil kunne variere. En virksomhet er i stadig forandring og påvirkes av svingninger både i indre og ytre relasjoner. Slike endringer kan dreie seg om tilpasninger i den daglige driften av virksomheten, men det kan o…
Ebok 445,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anette Hemmingby (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 13 januar 2022
Lengde 428 sider
Sjanger Fagbøker, Jus
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205556973
I arbeidsforhold kan det oppstå behov for endringer i partenes gjensidige rettigheter og plikter. Selve arbeidsforholdet er typisk sett et løpende avtaleforhold der ytelsene i kontraktsforholdet ikke nødvendigvis er regulert i detalj.

Arbeidsgiverens behov for å gjennomføre endringer vil kunne variere. En virksomhet er i stadig forandring og påvirkes av svingninger både i indre og ytre relasjoner. Slike endringer kan dreie seg om tilpasninger i den daglige driften av virksomheten, men det kan også være andre typer endringer fordi forutsetningene for å drive virksomheten forandrer seg. Samfunnsforholdene er ikke statiske. Det samme gjelder markedsforhold og andre økonomiske forutsetninger.

Det overordnede temaet for boken er spillerommet arbeidsgiver har når det gjelder endringer av økonomiske forpliktelser i arbeidsavtaleforholdet.