Helserett i et nøtteskall (ebok) av Marion Hirst
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marion Hirst (forfatter), Anne Kjersti Befring (forfatter), Bente Ohnstad (forfatter), Kari Paulsrud (forfatter)

Helserett i et nøtteskall (Nøtteskallserien) ebok

345,-
Helserett i et nøtteskall gir en innføring i ulike sider av helseretten som rettsområde, og reguleringer av helse- og omsorgstjenesten i vid forstand. Helseretten regulerer på ulike vis menneskers liv fra fødsel til død, og helselovgivningen retter seg primært mot helsepersonell, pasienter/brukere og virksomheter som yter helsetjenester. Det overordnete målet med helse- og omsorgstjenesten er å gi hele befolkningen, uavhengig av bosted, alder og kjøn…
Ebok 345,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne Kjersti Befring (redaktør), Marion Hirst (forfatter), Anne Kjersti Befring (forfatter), Marion Hirst (redaktør), Bente Ohnstad (redaktør), Bente Ohnstad (forfatter), Kari Paulsrud (redaktør), Kari Paulsrud (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 17 desember 2018
Lengde 320 sider
Sjanger Fagbøker, Jus
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205508712
Helserett i et nøtteskall gir en innføring i ulike sider av helseretten som rettsområde, og reguleringer av helse- og omsorgstjenesten i vid forstand.

Helseretten regulerer på ulike vis menneskers liv fra fødsel til død, og helselovgivningen retter seg primært mot helsepersonell, pasienter/brukere og virksomheter som yter helsetjenester. Det overordnete målet med helse- og omsorgstjenesten er å gi hele befolkningen, uavhengig av bosted, alder og kjønn, lik tilgang til helse- og omsorgstjenester av god kvalitet. Intensjonen med denne boken er å gi en oversikt over og forståelse for de sentrale lovene på helserettens område.

Rettigheter for pasienter og brukere henger nært sammen med plikter for virksomhetene som eier og driver helse- og omsorgstjenestene, og plikter for helsepersonell. I boken henvises det til annen litteratur for videre fordypning. 

Boken retter seg mot studenter og andre som ønsker seg en oppdatert oversikt over helseretten.