Oppgavesamling i individuell arbeidsrett (ebok) av Andreas Galtung
Legg til i ønskeliste
Andreas Galtung (forfatter), Anne Oline Haugen (forfatter), Kjell Ove Ernes (forfatter)

Oppgavesamling i individuell arbeidsrett ebok

379,-
«Oppgavesamling i individuell arbeidsrett» er først og fremst en oppgavesamling med veiledninger. Boken har imidlertid også lettleste og pedagogiske innføringskapitler til de mest sentrale emnene innen arbeidsrett. Oppgavesamlingen inneholder både teoretiske og praktiske oppgaver i arbeidsrett og er et nyttig hjelpemiddel for studenter og andre som skal lære seg faget. Den er tematisk bygget opp og tar blant annet for seg oppsigelse, avskjed, styringsrett og diskriminering. For hvert tema gis …
Ebok 379,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Andreas Galtung (forfatter), Anne Oline Haugen (forfatter), Kjell Ove Ernes (forfatter), Andreas Galtung (illustratør)
Utgitt 8 mars 2023
Lengde 271 sider
Sjanger Fagbøker, Jus
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788215069098
«Oppgavesamling i individuell arbeidsrett» er først og fremst en oppgavesamling med veiledninger. Boken har imidlertid også lettleste og pedagogiske innføringskapitler til de mest sentrale emnene innen arbeidsrett. Oppgavesamlingen inneholder både teoretiske og praktiske oppgaver i arbeidsrett og er et nyttig hjelpemiddel for studenter og andre som skal lære seg faget. Den er tematisk bygget opp og tar blant annet for seg oppsigelse, avskjed, styringsrett og diskriminering. For hvert tema gis det en kort presentasjon av sentrale problemstillinger, kontrollspørsmål og øvingsoppgaver. Forfatterne presenterer både fullstendige løsningsforslag og momenter til løsning av oppgavene.