Den barmhjertige samaritan (ebok) av Cilla Börjlind
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter)

Den barmhjertige samaritan (Olivia Rönning og Tom Stilton #7) ebok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
(9)
Menneskers galskap, grådighet og konspirasjonsteorier. Politietterforsker Olivia Rönning har forsvunnet. Kollegaene hennes forstår hun må være bortført mot sin vilje. Hennes gode venn Tom Stilton er på landstedet sitt i skjærgården. Men da han hører om Olivias forsvinning, drar han tilbake til Stockholm for å bistå letingen. De finner spor som fører til en enslig hytte i skogen, men da de kommer frem, står hytta i full fyr. Brannmannskapet finner en forbrent kropp i ruinene. Er det Olivia? Sa…
Ebok 201,- Lydbok 350,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Kjell Jørgen Holbye (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 13 mars 2022
Lengde 353 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205544000
Menneskers galskap, grådighet og konspirasjonsteorier. Politietterforsker Olivia Rönning har forsvunnet. Kollegaene hennes forstår hun må være bortført mot sin vilje. Hennes gode venn Tom Stilton er på landstedet sitt i skjærgården. Men da han hører om Olivias forsvinning, drar han tilbake til Stockholm for å bistå letingen. De finner spor som fører til en enslig hytte i skogen, men da de kommer frem, står hytta i full fyr. Brannmannskapet finner en forbrent kropp i ruinene. Er det Olivia? Samtidig gjør vaksinemotstandere og konspirasjonsteoretikere hva som helst for å sabotere vaksineleveransene til Sverige. Har det noen sammenheng med kidnappingen av Olivia? Den barmhjertige samaritan er den syvende boken med politietterforsker Olivia Rönning og hennes gode venn Tom Stilton.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Mmmmm

Håper det kommer en oppfølger veldig snart❤️. Her blir du holdt på pinebenken fra første til siste bokstav😰😱. Utrolig bra!

Litt kjedelig

Har lest alle bøkene og likt de veldig godt, men denne synes jeg ble litt for forutsigbar og enkel rett og slett....Kanskje også fordi vi er litt lei av Covid-19.

Igjen og igjen leverer dere.